Σερβία: Αυτοκτόνησε 38χρονος ποδοσφαιριστής που έπαιξε σε 3 ελληνικές ομάδες

Σερβία: Αυτοκτόνησε 38χρονος ποδοσφαιριστής που έπαιξε σε 3 ελληνικές ομάδες Facebook Twitter
Ο Μίλιαν Μρντάκοβιτς με τον γιο του (Πηγή φωτό Instagram)
0

Ο Μίλιαν Μρντάκοβιτς, ο Σέρβος ποδοσφαιριστής που είχε περάσει από την Ελλάδα και είχε παίξει σε τρεις ομάδες, έβαλε τέλος στη ζωή του.

Ο 38χρονος αυτοκτόνησε στο σπίτι του στο Βελιγράδι, με ένα όπλο που πήρε από την οικία της μητέρας του. Τον βρήκε νεκρό η σύντροφός του, στο κρεβάτι, και ειδοποίησε την αστυνομία. Ο Μρντάκοβιτς είχε ένα τραύμα από σφαίρα στο κεφάλι, σύμφωνα με τα σερβικά ΜΜΕ.

Ο Σέρβος είχε περάσει ως ποδοσφαιριστής από 10 χώρες και είχε φορέσει τη φανέλα 20 ομάδων. Στην Ελλάδα ήρθε για πρώτη φορά το 2013, όταν πήρε μεταγραφή στη Βέροια. Το 2015 επέστρεψε για να παίξει για τον Λεβαδειακό, ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε με τον Αγροτικό Αστέρα.

Ο Μρντάκοβιτς είχε περάσει και από το κυπριακό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, ενώ το 2008 είχε μετάσχει με την εθνική ομάδα της Σερβίας στους Ολυμπιακούς αγώνες του Πεκίνου. Ο 38χρονος κρέμασε τα ποδοσφαιρικά παπούτσια του το 2017. Ο γιος του, Ούρος, που είναι 16 ετών, ακολουθεί τα βήματά του και είναι ήδη μέλος της εθνικής ομάδας της ηλικιακής κατηγορίας του. Μάλιστα, δημοσιεύματα θέλουν να έχουν ενδιαφερθεί ήδη για εκείνον ομάδες εκτός Σερβίας, μεταξύ άλλων και από την Ελλάδα. 

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ παραμένει στη Λίβερπουλ και μετά το 2025 – Υπέγραψε νέο συμβόλαιο

Αθλητισμός / Ο Μοχάμεντ Σαλάχ παραμένει στη Λίβερπουλ και μετά το 2025 – Υπέγραψε νέο συμβόλαιο

Ο 31χρονος Αιγύπτιος σούπερ σταρ, που διανύει φέτος την όγδοη σεζόν του με τη φανέλα της Λίβερπουλ, πραγματοποιεί μια εντυπωσιακή χρονιά, μετρώντας 32 γκολ και 22 ασίστ σε 45 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις
LIFO NEWSROOM
Γερμανία: Στόχος χυδαίων σεξιστικών συνθημάτων έγινε η μοναδική γυναίκα διαιτητής στα επαγγελματικά πρωταθλήματα

Αθλητισμός / Γερμανία: Στόχος χυδαίων σεξιστικών συνθημάτων η μοναδική γυναίκα διαιτητής στη χώρα

H 30χρονη δεν κατέγραψε τα περιστατικά στην επίσημη έκθεση του αγώνα, αλλά η γερμανική ποδοσφαιρική ομοσπονδία ξεκίνησε έρευνα αφού κυκλοφόρησε βίντεο των συνθημάτων
LIFO NEWSROOM