Στους τελικούς της Basket League ο Ολυμπιακός - Νίκησε με 84-71 το Περιστέρι

Στους τελικούς της Basket League ο Ολυμπιακός - Νίκησε με 84-71 το Περιστέρι Facebook Twitter
0

Στους τελικούς της Basket League προκρίθηκε ο Ολυμπιακός, καθώς στο δεύτερο ματς της σειράς κέρδισε με 81-74 το Περιστέρι και περιμένει Παναθηναϊκό ή Άρη στους τελικούς όπου θα κριθεί ο φετινός τίτλος. 

Για τους νικητές ο Πετρούσεφ είχε ποντους 20 πόντους με 7 ριμπάουντ, ο Μιλουτίνοφ πρόσθεσε 18 και 11 ριμπάουντ. Ο Παπανικολάου είχε 11 με 9 ασίστ. Στον αντίποδα ο Ράγκλαντ είχε 21 με 6 ριμπάουντ και 5 ασίστ. 

Ο Ολυμπιακός μπήκε καλύτερα στο ματς και προηγήθηκε με 0-7, με τον Παπανικολάου να σκοράρει στο ανοιχτό γήπεδο. Οι Πειραιώτες συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και ο Πίτερς έκανε το 0-14 στο 3’. Η ομάδα του Μπαρτζώκα σούταρε με 7/7 εντός παιδιάς στα πρώτα τρία λεπτά. Ο Κάνααν έγραψε το 7-22 στα μέσα της πρώτης περιόδου για τους φιλοξενούμενους. Ο Παπανικολάου μετά από ωραία κυκλοφορία μπάλας έκανε το 12-31 στο 9’.

Ο Γουίλιαμς πάλευε να κρατήσει το Περιστέρι στο ματς και μείωσε σε 16-35 στην αρχή του δεύτερου δεκαλέπτου. Ο Ξανθόπουλος έκανε το 26-40 στο 15’ για τους Περιστεριώτες, ενώ ο Μιλουτίνοφ έγραψε το 30-45. Ο Ραγκλαντ σκόραρε και έκανε το 33-45 στο 17’. Το Περιστέρι με φοβερή αντεπίθεση έφερε το ματς στο 40-45 στο 18’ με το καλάθι του Πουλιανίτη. Ο Τόμπσον διαμόρφωσε το 44-49 στο ημίχρονο.

O Πίτερς έκανε το 46-56 για τον Ολυμπιακό στο 23', ενώ ο Μιλουτίνοφ σκόραρε για το 46-61, αναγκάζοντας τον Σπανούλη να καλέσει timeout. Ο Πίτερς συνέχισε να είναι ζεστός και έγραψε το 51-67, τρία λεπτά πριν το τέλος του τρίτου δεκαλέπτου. Ο Ράγκλαντ κατάφερε να ρίξει τη διαφορά στους 13 στο τέλος της τρίτης περιόδου.

Ο Χουγκάζ μείωσε σε 64-79, έξι λεπτά πριν το τέλος της αναμέτρησης. Ο Μιλουτίνοφ με βολές διαμόρφωσε το 64-80 στο 36'. Ο Ολυμπιακός έλεγξε το ματς μέχρι το τέλος και πήρε την πρόκριση για τους τελικούς της Basket League.

Τα δεκάλεπτα: 13-35, 44-49, 60-73, 71-84

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ισπανία: Παίκτης της Χετάφε κατήγγειλε ρατσισμό - Να μην μιλάει μέχρι να μάθει ισπανικά, απάντησε ο πρόεδρος της ομάδας

Αθλητισμός / Ισπανία: Παίκτης της Χετάφε κατήγγειλε ρατσιστική συμπεριφορά - Να μην μιλάει μέχρι να μάθει ισπανικά, απάντησε ο πρόεδρος της ομάδας

Η αντίδραση του Άνχελ Τόρες στους ισχυρισμούς του Νιγηριανού ποδοσφαιριστή Κριστάντους Ούτσε, σχολιάστηκε αρνητικά στα social media
LIFO NEWSROOM
Ένας στους 3 παίκτες του NFL πιστεύει ότι πάσχει από χρόνια τραυματική εγκεφαλοπάθεια (CTE)

Αθλητισμός / Ένας στους 3 παίκτες του NFL πιστεύει ότι πάσχει από χρόνια τραυματική εγκεφαλοπάθεια (CTE)

Οι περισσότεροι από τους παίκτες είχαν υποστεί διάσειση κατά τη διάρκεια της καριέρας τους, ενώ η NFL έχει πλέον αυστηρά πρωτόκολλα για τη διαχείριση των τραυματισμών στο κεφάλι
LIFO NEWSROOM
Αταμάν: Η Θύρα 13 μου ζήτησε «συγγνώμη» για το πανό για την Κύπρο

Αθλητισμός / Αταμάν: Η Θύρα 13 μου ζήτησε «συγγνώμη» για το πανό για την Κύπρο

«Αυτό το πανό ανέβηκε εν αγνοία της διοίκησης του Παναθηναϊκού», λέει ο Αταμάν σύμφωνα με το Haber Global και προσθέτει ότι «η διοίκηση του συλλόγου είναι επίσης πολύ θυμωμένη με αυτήν την κατάσταση»
LIFO NEWSROOM
Παναθηναϊκός: Εκνευρίστηκε ο Αταμάν με πανό για την Κύπρο - Οργή στα τουρκικά ΜΜΕ

Αθλητισμός / Παναθηναϊκός: Εκνευρίστηκε ο Αταμάν με πανό για την Κύπρο - Οργή στα τουρκικά ΜΜΕ

Το βίντεο με την αποβολή του προπονητή του Παναθηναϊκού από φιλικό με την Μακάμπι στην Κύπρο - Η δήλωση που ανήρτησε στα κοινωνικά δίκτυα - Τι γράφουν οι τουρκικές εφημερίδες
LIFO NEWSROOM