24χρονος παθαίνει αμόκ στη διάρκεια πτήσης από τη Λισαβόνα, δαγκώνει επιβάτη και πεθαίνει

24χρονος παθαίνει αμόκ στη διάρκεια πτήσης από τη Λισαβόνα, δαγκώνει επιβάτη και πεθαίνει Facebook Twitter
8

Νεκρός είναι ένας 24χρονος, ο οποίος δάγκωσε επιβάτη κατά τη διάρκεια πτήσης από τη Λισαβόνα στο Δουβλίνο, αναφέρει o Guardian.


Ο νεαρός άνδρας, σύμφωνα με μαρτυρίες ήταν ιδιαίτερα ταραγμένος στην πτήση της Aer Lingus πριν δαγκώσει έναν άλλο επιβάτη που προσπάθησε να τον συγκρατήσει.

Η ιρλανδική Mirror κάνει λόγο για δύο τραυματίες. Όπως γράφει, ο επιβάτης φέρεται να εκνευρίστηκε και να τραυμάτισε δύο ανθρώπους. Με τη βοήθεια και άλλων επιβατών το πλήρωμα κατάφερε να τον σταματήσει


Ο πιλότος ενημέρωσε τους ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας για έναν επιβάτη που έπαθε αμόκ και τραυμάτισε έναν ή δύο επιβάτες.

 

Λίγο αργότερα, ο 24χρονος, ο οποίος φέρεται να είναι φοιτητής στην Ιρλανδία, ένιωσε αδιαθεσία και έπεσε λιπόθυμος. Ένας γιατρός προσπάθησε να τον βοηθήσει, αλλά ο νεαρός άνδρας κατέληξε.


Μια γυναίκα που βρισκόταν στο αεροπλάνο συνελήφθη μετά την προσγείωση, αλλά δεν είναι γνωστό αν έχει σχέση με το θάνατο του 24χρονου ή αν ταξίδευε μαζί του.


Ο πιλότος έκανε επείγουσα προσγείωση στις 17:40 χθες στο Κορκ, με τους 168 επιβάτες και το πλήρωμα να εγκαταλείπουν το αεροπλάνο, σύμφωνα με το RTE.


Παρά τις προσπάθειες πάντως, ο 24χρονος δεν κατάφερε να επανέλθει στη ζωή, ενώ ο επιβάτης που τραυμάτισε μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Οι υπόλοιποι επέστρεψαν στο Δουβλίνο με λεωφορείο.


Ερευνάται από την αστυνομία αν ο άνδρας υπέστη αμόκ, αν του συνέβη κάτι παθολογικό ή αν υπήρχε κάποιος άλλος λόγος για την κατάστασή του.

8

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Ευρώπη έχει τα χρήματα για να σώσει την Ουκρανία, χρειάζεται όμως βούληση

Διεθνή / Η Ευρώπη έχει τα χρήματα για να σώσει την Ουκρανία, χρειάζεται όμως βούληση

Η στρατηγική των ΗΠΑ για την ειρήνη φαίνεται να βασίζεται στον κατευνασμό του Κρεμλίνου. Άλλοι σύμμαχοι πρέπει να αναλάβουν δράση για να διαμορφώσουν το τελικό παιχνίδι του πολέμου.
LIFO NEWSROOM
Διχασμένοι οι Μαερικανοί για τον Τραμπ - Τι δείχνει δημοσκόπηση του CNN

Διεθνή / Διχασμένοι οι Αμερικανοί για τον Τραμπ - Τι δείχνει δημοσκόπηση του CNN

Oι Αμερικανοί αξιολογούν τις επιδόσεις του Ντόναλντ Τραμπ με βάσει τη δημοφιλία του, το αν έχει θέσει σωστές προτεραιότητες και το αν η πολιτική του οδηγεί τη χώρα στη σωστή κατεύθυνση
LIFO NEWSROOM
Νέο παραλήρημα Τραμπ: Να ανησυχείτε για τους βιαστές μετανάστες και όχι για τον Πούτιν - Μην γίνουμε Ευρώπη

Διεθνή / Νέο παραλήρημα Τραμπ: Να ανησυχείτε για τους βιαστές μετανάστες και όχι για τον Πούτιν - Μη γίνουμε Ευρώπη

Λίγες μόλις ώρες μετά τη σύνοδο κορυφής στο Λονδίνο για την ασφάλεια της ηπείρου και την Ουκρανία, ο Τραμπ έσπευσε να επισημάνει ότι οι προτεραιότητες είναι αλλού και όχι στον Πούτιν
LIFO NEWSROOM