31 συλλήψεις μαφιόζων μέσα σε μία ημέρα στο Παλέρμο

31 συλλήψεις μαφιόζων μέσα σε μία ημέρα στο Παλέρμο Facebook Twitter
EPA
1

Η αστυνομία της Σικελίας συνέλαβε σήμερα 31 άτομα με κατηγορίες για μαφιόζικη και εγκληματική δράση, ξέπλυμα μαύρου χρήματος, διακίνηση ναρκωτικών και απάτη σε βάρος του Δημοσίου.

Παράλληλα, οι συλληφθέντες κατηγορούνται ότι υποστήριζαν δίκτυο παράνομων στοιχημάτων σε συνεργασία με επιχειρηματίες του τομέα.

Σύμφωνα με τον τοπικό Τύπο, ο επιχειρηματίας Μπενεντέτο Μπάκι είχε στήσει δίκτυο με 700 παράνομα γραφεία στοιχημάτων σε όλη την Ιταλία, τα κέρδη του οποίου ξεπερνούσαν το 1 εκατομμύριο ευρώ τον μήνα.

Η μαφία της Σικελίας είχε καταφέρει να παρεισδύσει και στην παράνομη αυτή δραστηριότητα, εξασφαλίζοντας, ουσιαστικά, το μονοπώλιο του τομέα.

Διεθνή
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Θέλω να δω τον Έλον πιο επιθετικό»: Ο Τραμπ ζητά από τον Μασκ περισσότερες απολύσεις

Διεθνή / «Θέλω να δω τον Έλον πιο επιθετικό»: Ο Τραμπ ζητά από τον Μασκ περισσότερες απολύσεις

Ο Μασκ ανακοίνωσε ότι όλοι οι ομοσπονδιακοί υπάλληλοι θα λάβουν σύντομα email ζητώντας τους να αναφέρουν τα επιτεύγματά τους της προηγούμενης εβδομάδας, προειδοποιώντας ότι η μη ανταπόκριση θα θεωρηθεί ως παραίτηση
LIFO NEWSROOM
Επίθεση με μαχαίρι στη Γαλλία: «Αλλάχ Ακμπάρ» φώναξε ο δράστης - Είχε καταδικαστεί για υποκίνηση τρομοκρατίας

Διεθνή / Επίθεση με μαχαίρι στη Γαλλία: «Αλλάχ Ακμπάρ» φώναξε ο δράστης - Είχε καταδικαστεί για υποκίνηση τρομοκρατίας

Συνελήφθη ο δράστης - Η Αντιτρομοκρατική Εισαγγελία της Γαλλίας ανακοίνωσε την έναρξη έρευνας για «δολοφονία σε σχέση με τρομοκρατικό εγχείρημα»
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια