900 περίπου πτήσεις της Lufthansa ακυρώνονται αύριο

900 περίπου πτήσεις της Lufthansa ακυρώνονται αύριο Facebook Twitter
0

Περίπου 900 πτήσεις της Lufthansa θα ακυρωθούν αύριο, λόγω της απεργίας που κήρυξε το συνδικάτο Vedi για το προσωπικό στα αεροδρόμια της Φρανκφούρτης, του Μονάχου, του Ντίσελντορφ, την Κολονίας-Βόνης, του Ντόρτμουντ και του Αννόβερου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αεροπορικής εταιρίας, θα ακυρωθούν 895 πτήσεις, οι οποίες αντιστοιχούν στο 60% του κανονικού προγράμματος, ενώ αναμένεται να επηρεαστούν 87.000 επιβάτες.

Από την πλευρά του, το συνδικάτο Verdi (που αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους συνδικαλιστικούς φορείς της Γερμανίας) ανακοίνωσε ότι οι εργαζόμενοι στον δημόσιο τομέα δικαιούνται αύξηση αποδοχών ύψους 6%. Η απεργία αφορά μηχανικούς, ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας, προσωπικό εδάφους και διοικητικούς υπαλλήλους, ωστόσο το μεγαλύτερο πρόβλημα αναμένεται να δημιουργηθεί από την συμμετοχή στην απεργία των πυροσβεστών των αεροδρομίων.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιράν: Στους 65 οι νεκροί από την έκρηξη στο λιμάνι - Για «αμέλεια» μιλά η κυβέρνηση

Διεθνή / Ιράν: Στους 65 οι νεκροί από την έκρηξη στο λιμάνι - Για «αμέλεια» μιλά η κυβέρνηση

Η έκρηξη στο μεγαλύτερο λιμάνι του Ιράν προκάλεσε 65 θανάτους – Φωτιά από χημικά υλικά, αμέλεια και πολιτική αναταραχή στο φόντο των συνομιλιών ΗΠΑ-Ιράν για το πυρηνικό πρόγραμμα
LIFO NEWSROOM
Μπλακ άουτ σε Ισπανία, Πορτογαλία: «Περιορίστε τις μετακινήσεις», λέει ο δήμαρχος Μαδρίτης

Διεθνή / Μπλακ άουτ σε Ισπανία, Πορτογαλία: «Περιορίστε τις μετακινήσεις», λέει ο δήμαρχος Μαδρίτης

Ο δήμαρχος Μαδρίτης λέει ότι λόγω του μπλακ άουτ εκτός από τα φανάρια που είναι εκτός λειτουργίας, χρειάστηκε να κλείσουν και οι σήραγγες ορισμένων αυτοκινητοδρόμων
LIFO NEWSROOM