Αυστηρές κυρώσεις για όποιον Ιταλό οδηγεί και μιλά στο κινητό- Εξετάζεται μέχρι κατάσχεση διπλώματος

Αυστηρές κυρώσεις για όποιον Ιταλό οδηγεί και μιλά στο κινητό- Εξετάζεται μέχρι κατάσχεση διπλώματος Facebook Twitter
0

Την υιοθέτηση πιο αυστηρών κυρώσεων για όποιον οδηγεί μιλώντας στο κινητό χωρίς κάποιο σύστημα hands free, ανακοίνωσε ο Ιταλός υπουργός Υποδομών Ντανίλο Τονινέλι.

«Μελετάμε την υιοθέτηση πιο αυστηρών κυρώσεων, που μπορεί να φτάσουν μέχρι την κατάσχεση του διπλώματος οδήγησης», δήλωσε ο ιταλός υπουργός των Πέντε Αστέρων.

Παράλληλα, ο Τονινέλι τόνισε ότι «η τιμωρία δεν είναι αρκετή», διότι «αυτό που χρειάζεται είναι, κυρίως, η ευαισθητοποίηση των νέων».

Σύμφωνα με τον Ιταλό υπουργό Υποδομών, «η χρήση κινητού κατά την οδήγηση προκαλεί σοβαρότατα δυστυχήματα και έχει τις ρίζες της στην λανθασμένη ιδέα ότι, κατά βάθος, κάποια τραγικά συμβάντα, μπορεί να τύχουν μόνον στους άλλους και όχι σε εμάς τους ίδιους».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ- ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Θέλω να δω τον Έλον πιο επιθετικό»: Ο Τραμπ ζητά από τον Μασκ περισσότερες απολύσεις

Διεθνή / «Θέλω να δω τον Έλον πιο επιθετικό»: Ο Τραμπ ζητά από τον Μασκ περισσότερες απολύσεις

Ο Μασκ ανακοίνωσε ότι όλοι οι ομοσπονδιακοί υπάλληλοι θα λάβουν σύντομα email ζητώντας τους να αναφέρουν τα επιτεύγματά τους της προηγούμενης εβδομάδας, προειδοποιώντας ότι η μη ανταπόκριση θα θεωρηθεί ως παραίτηση
LIFO NEWSROOM
Επίθεση με μαχαίρι στη Γαλλία: «Αλλάχ Ακμπάρ» φώναξε ο δράστης - Είχε καταδικαστεί για υποκίνηση τρομοκρατίας

Διεθνή / Επίθεση με μαχαίρι στη Γαλλία: «Αλλάχ Ακμπάρ» φώναξε ο δράστης - Είχε καταδικαστεί για υποκίνηση τρομοκρατίας

Συνελήφθη ο δράστης - Η Αντιτρομοκρατική Εισαγγελία της Γαλλίας ανακοίνωσε την έναρξη έρευνας για «δολοφονία σε σχέση με τρομοκρατικό εγχείρημα»
LIFO NEWSROOM