Εργαζόμενες σε παιδικό σταθμό φορούν μάσκα του Scream και ουρλιάζουν σε παιδιά- Κλαίνε έντρομα

Εργαζόμενες σε παιδικό σταθμό φορούν μάσκα του Scream και ουρλιάζουν σε παιδιά- Κλαίνε έντρομα Facebook Twitter
0

Σφοδρές αντιδράσεις κατά εργαζομένων σε παιδικό σταθμό στο Μισισίπι προκαλούν βίντεο στα οποία φορούν μάσκα του Scream και ουρλιάζουν σε παιδιά, τα οποία κλαίνε έντρομα. 

Τα βίντεο αναρτήθηκαν αυτή την εβδομάδα στα social media και σε αυτά διάφορες από τις εργαζόμενες προσπαθούν να τρομάξουν τα παιδιά που δεν ήταν καλή συμπεριφορά. Σε ένα από αυτά, μία γυναίκα λέει στη συνάδελφό της που φορά τη μάσκα να αποφύγει κάποια παιδιά που «ήταν καλά». 

Η γυναίκα πηγαίνει από τη μία τάξη στην άλλη και τρομάζει τα παιδιά, που κλαίνε, ενώ εκείνη τους ουρλιάζει, κάποιες φορές φέρνοντας το πρόσωπό της πολύ κοντά στο δικό τους. 

Στα βίντεο κάποια παιδιά προσπαθούν να κρυφτούν, άλλα να απομακρυνθούν τρέχοντας, ενώ σχεδόν όλα κλαίνε και φωνάζουν έντρομα. Σε ένα από τα πλάνα, μία γυναίκα κυνηγά παιδί που προσπαθεί να φύγει, ενώ ουρλιάζει σε όλα να μαζέψουν τα παιχνίδια. 

Σε άλλο βίντεο, μια εργαζόμενη με την τρομακτική μάσκα φωνάζει σε παιδιά που είναι καθισμένα σε τραπέζι και τρώνε, αδιαφορώντας για τα κλάματά τους και το γεγονός ότι είναι εμφανώς έντρομα. 

Η εργαζόμενη στον παιδικό σταθμό που υποστηρίζει ότι κατέγραψε τα βίντεο ανέφερε σε μακροσκελή ανάρτηση στα social media ότι το έκανε αυτό επειδή ήθελε να δουν οι γονείς τις πράξεις των συναδέλφων της. 

«Πριν από μερικές εβδομάδες κάποια κορίτσια στον παιδικό σταθμό έφεραν μάσκες για το Χάλοουιν, προκειμένου να τρομάξουν τα παιδιά», έγραψε η Τζένιφερ Κέιλα Νιούμαν. «Τα παιδιά ήταν έντρομα, αλλά ήξερα ότι αν το έλεγα στον ιδιοκτήτη, η τιμωρία θα ήταν “χάδι”, όπως όταν παραπονέθηκα για άλλα πράγματα στο παρελθόν και δεν έγινε τίποτα», συνέχισε. Έτσι, όταν άκουσε ότι οι συνάδελφοί της θα το ξανακάνουν, αποφάσισε να το βιντεοσκοπήσει για να έχει αποδείξεις και στη συνέχεια έστειλε το υλικό σε γονείς, για να ξέρουν πώς συμπεριφέρονται στα παιδιά τους. 

Επίσης, ανέφερε ότι εάν καλούσε την αστυνομία, αυτό δεν θα ωφελούσε σε τίποτα χωρίς αποδείξεις, σημειώνοντας ότι οι κάμερες εντός του παιδικού σταθμού δεν λειτουργούν. 

Εργαζόμενες σε παιδικό σταθμό φορούν μάσκα του Scream και ουρλιάζουν σε παιδιά- Κλαίνε έντρομα Facebook Twitter

Από το γραφείο του σερίφη της κομητείας ανακοινώθηκε ότι γίνεται έρευνα για το θέμα. «Γνωρίζουμε για τα βίντεο από τον παιδικό σταθμό στο Χάμιλτον και συνεργαζόμαστε με τον εισαγγελέα προκειμένου να διαπιστωθεί εάν είναι πιθανό να απαγγελθούν κατηγορίες», ανακοινώθηκε μέσω των social media. 

Εργαζόμενες σε παιδικό σταθμό φορούν μάσκα του Scream και ουρλιάζουν σε παιδιά- Κλαίνε έντρομα Facebook Twitter

Με πληροφορίες από Daily Mail

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η αξία της Hermès ξεπέρασε αυτή της LVMH που είχε προσπαθήσει να την αγοράσει πριν από 15 χρόνια

Διεθνή / Η χρηματιστηριακή αξία της Hermès ξεπέρασε αυτή της LVMH, η οποία είχε προσπαθήσει να την αγοράσει πριν από 15 χρόνια

Η Hermès ξεπέρασε την LVMH σε κεφαλαιοποίηση, ενισχυμένη από την ανθεκτικότητα του μοντέλου της πολυτέλειας, ενώ η LVMH πλήττεται από χαμηλότερα κέρδη λόγω της ποικιλίας εμπορικών σημάτων
LIFO NEWSROOM
Η CIA αποκαλύπτει αρχείο της KGB: Εξωγήινοι μετέτρεψαν σε πέτρα σοβιετικούς στρατιώτες

Διεθνή / Όταν οι εξωγήινοι μετέτρεψαν σε πέτρα σοβιετικούς στρατιώτες - Το αποχαρακτηρισμένο αρχείο της CIA που έγινε viral

Μια έκθεση της CIA αποκαλύπτει την ιστορία σοβιετικών στρατιωτών που φέρεται να μετατράπηκαν σε πέτρα μετά από συνάντηση με εξωγήινο αντικείμενο, προκαλώντας έντονες αντιπαραθέσεις και σκεπτικισμό
LIFO NEWSROOM
«Ο Έντι Ράμα λέει ψέματα στην Ελλάδα»

LiFO politics / «Ο Έντι Ράμα λέει ψέματα στην Ελλάδα»

Ο διπλωμάτης Αλέξανδρος Μαλλιάς, πρώην πρέσβης της Ελλάδας στην Ουάσιγκτον, τα Τίρανα και τα Σκόπια, μιλάει για τις αλλαγές που φέρνει η πολιτική του Ντόναλντ Τραμπ στις ΗΠΑ, καθώς και για τις δύσκολες σχέσεις της Ελλάδας με την Αλβανία, ειδικά κατά τη διάρκεια της πρωθυπουργίας του Έντι Ράμα.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Οι θάνατοι αμάχων στο Σούμι μπορεί να αναγκάσουν την Ουάσινγκτον να αλλάξει στάση απέναντι στον Πούτιν

Διεθνή / Πόλεμος στην Ουκρανία: Η σφαγή στο Σούμι και πώς οι ΗΠΑ μπορεί να αλλάξουν στάση απέναντι στον Πούτιν

Η ασυμφωνία μεταξύ των δολοφονημένων στο Σούμι και της φωτογραφικής χειραψίας Γουίτκοφ-Πούτιν είναι κάτι παραπάνω από προφανής στους περισσότερους παρατηρητές
LIFO NEWSROOM