Γαλλία: Δεκάδες κιλά κοκαΐνης σε παλέτες με μπανάνες - Έφτασαν ένα βήμα πριν τα καταστήματα

Γαλλία: Δεκάδες κιλά κοκαΐνης σε παλέτες με μπανάνες - Έφτασαν ένα βήμα πριν τα καταστήματα Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου: Freepik.com
0

Δεκάδες κιλά κοκαΐνης βρέθηκαν σε παλέτες με μπανάνες σε τέσσερα καταστήματα μιας γαλλικής αλυσίδας σούπερ μάρκετ, με την αστυνομία να μην γνωρίζει ποιος είναι ο παραλήπτης.

Το προσωπικό στα υποκαταστήματα της αλυσίδας Grand Frais σε περιοχή της Βουργουνδίας στην ανατολική Γαλλία βρήκε έκπληκτο 40 με 50 κιλά ναρκωτικών κρυμμένα κάτω από παλέτες με μπανάνες. Οι υπεύθυνοι έσπευσαν να καθησυχάσουν τους πελάτες ότι η κοκαΐνη δεν είχε έρθει σε επαφή με τα φρούτα. Τώρα η αστυνομία προσπαθεί να λύσει το μυστήριο για το πώς τα ναρκωτικά, που πιστεύεται ότι προέρχονταν από την Κολομβία, βρέθηκαν στις παλέτες και - το πιο σημαντικό - για ποιον προορίζονταν.

Ο Ολιβιέ Καρακότς, ο εισαγγελέας της Ντιζόν, στη Βουργουνδία, είπε ότι 10 κιλά κοκαΐνης βρέθηκαν στην παράδοση φρούτων στο κατάστημα Grand Frais στο Beaune. Από 10 κιλά έως 12 κιλά βρέθηκαν σε παρόμοιες παραδόσεις σε άλλα τρία καταστήματα.

Ένας εκπρόσωπος του Grand Frais δήλωσε: «Συνεργαζόμαστε στενά με την αστυνομία για να διασφαλίσουμε ότι η έρευνα θα κυλήσει ομαλά και ότι το προσωπικό και οι πελάτες μας είναι ασφαλείς». Το σούπερ μάρκετ αρνήθηκε να δώσει περισσότερες πληροφορίες.

Με πληροφορίες από Guardian

 
Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Βοηθήστε το κορίτσι»: Πώς τα παιχνίδια για κινητά τηλέφωνα βγάζουν κέρδος προωθώντας τον μισογυνισμό

Διεθνή / «Βοηθήστε το κορίτσι»: Πώς τα παιχνίδια για κινητά τηλέφωνα βγάζουν κέρδος προωθώντας τον μισογυνισμό

Οι διαφημίσεις παιχνιδιών για κινητά φαίνεται να χρησιμοποιούν θέματα ενδοοικογενειακής κακοποίησης, εξευτελισμού και μισογυνισμού για να προωθήσουν τα downloads
LIFO NEWSROOM
«Ες αύριον τα σπουδαία» λέει ο Τραμπ για Ουκρανία: «Μπορεί ακόμη να υπογραφεί η συμφωνία»

Διεθνή / «Ες αύριον τα σπουδαία» λέει ο Τραμπ για Ουκρανία: «Μπορεί ακόμη να υπογραφεί η συμφωνία»

«Απλώς πιστεύω ότι θα έπρεπε να είναι πιο ευγνώμων», είπε για τον Ζελένσκι - Προανήγγειλε συμφωνία ελεύθερου εμπορίου με την Αργεντινή και τον «σπουδαίο ηγέτη», Χαβιέρ Μιλέι 
LIFO NEWSROOM