Γάζα: Τουλάχιστον 31.988 Παλαιστίνιοι έχουν σκοτωθεί σε ισραηλινά πλήγματα από τις 7 Οκτωβρίου

Γάζα: Τουλάχιστον 31.988 Παλαιστίνιοι έχουν σκοτωθεί σε ισραηλινά πλήγματα Facebook Twitter
Γάζα / Φωτ: ΑΠΕ
0

Τις τελευταίες 24 ώρες, 65 Παλαιστίνιοι έχουν σκοτωθεί και 92 έχουν τραυματιστεί, σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας της Γάζας σε σημερινή ανακοίνωση του.

Τουλάχιστον 31.988 Παλαιστίνιοι έχουν σκοτωθεί και 74.188 έχουν τραυματιστεί σε ισραηλινά πλήγματα στη Λωρίδα της Γάζας από τις 7 Οκτωβρίου, όπως ανέφερε το υπουργείο.

Νωρίτερα, ο στρατός του Ισραήλ ανακοίνωσε σήμερα ότι στη διάρκεια της χθεσινής ημέρας σκότωσε περισσότερους από 50 Παλαιστίνιους ενόπλους σε συγκρούσεις γύρω από το νοσοκομείο Σίφα στην πόλη της Γάζας. Οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις πρόσθεσαν ότι συνεχίζουν "τις επιχειρησιακές δραστηριότητες ακριβείας τους στο νοσοκομείο Σίφα".

"Στη διάρκεια της προηγούμενης ημέρας περισσότεροι από 50 τρομοκράτες εξουδετερώθηκαν στη διάρκεια ανταλλαγής πυρών, ενώ εντοπίστηκαν υποδομές τρομοκρατών και χώροι αποθήκευσης όπλων. Από την έναρξη της επιχείρησης έχουν εξουδετερωθεί περισσότεροι από 140 τρομοκράτες στην περιοχή του νοσοκομείου", σύμφωνα με την ανακοίνωση του στρατού.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δομινικανή Δημοκρατία: «Παραμένουν θαμμένοι στα συντρίμμια» - Τουλάχιστον 113 οι νεκροί

Διεθνή / Δομινικανή Δημοκρατία: «Παραμένουν θαμμένοι στα συντρίμμια» - Τουλάχιστον 113 οι νεκροί στο κέντρο

Συγγενείς και φίλοι των θαμώνων που αγνοούνται, παρέμειναν όλο το βράδυ έξω από το κέντρο με την ελπίδα να μάθουν νέα για τους ανθρώπους τους που βρίσκονταν παρόντες όταν κατέρρευσε η οροφή στο Jet Set
LIFO NEWSROOM