H Μέρκελ στην ουρά για πατάτες τηγανητές

H Μέρκελ στην ουρά για πατάτες τηγανητές Facebook Twitter
0

H καγκελάριος Μέρκελ άφησε για λίγο τις έντονες διαβουλεύσεις της Συνόδου Κορυφής των Βρυξελλών για να γευτεί τις παραδοσιακές τηγανητές πατάτες του Βελγίου επισκεπτόμενη ένα από τα γνωστότερα street foof στέκια των Βρυξελλών.


H Mέρκελ και οι συνεργάτες της εξήλθαν από το κτίριο που στεγάζεται το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και πεζή έσπευσαν να απολαύσουν το εθνικό σνακ του Βελγίου στο περίφημο Maison Antoine που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση. Η Μέρκελ παρήγγειλε τις πατάτες με σάλτσα «Ανδαλουσίας», δηλαδή μαγιονέζα, με πιπέρι και ντομάτα, αποκάλυψε στο Reuters ο ταμίας του καταστήματος.


Η Μέρκελ και οι άλλοι Ευρωπαίοι ηγέτες ήλπιζαν να επιτευχθεί σύντομα η συμφωνία που θα σφράγιζε την παραμονή της Βρετανίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Ωστόσο οι διαβουλεύσεις με τον πρωθυπουργό της Βρετανίας Ντέιβιντ Κάμερον συνεχίζονται με πυρετώδεις ρυθμούς με αποτέλεσμα οι επικεφαλής κρατών και κυβερνήσεων να μην προλάβουν ούτε πρωινό ούτε δεκατιανό. Επιπλέον, το μεσημεριανό γεύμα ακυρώθηκε.


Το δείπνο με στόχο την άρση του αδιεξόδου αναμένεται να ξεκινήσει στις 21.00 ώρα Ελλάδας, η Άγγελα Μέρκελ ωστόσο δεν μπορούσε να περιμένει. Κι έσπευσε να απολαύσει τις τηγανητές της πατάτες δύο ώρες πριν από το σημαντικό αυτό γεύμα.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δομινικανή Δημοκρατία: «Παραμένουν θαμμένοι στα συντρίμμια» - Τουλάχιστον 113 οι νεκροί

Διεθνή / Δομινικανή Δημοκρατία: «Παραμένουν θαμμένοι στα συντρίμμια» - Τουλάχιστον 113 οι νεκροί στο κέντρο

Συγγενείς και φίλοι των θαμώνων που αγνοούνται, παρέμειναν όλο το βράδυ έξω από το κέντρο με την ελπίδα να μάθουν νέα για τους ανθρώπους τους που βρίσκονταν παρόντες όταν κατέρρευσε η οροφή στο Jet Set
LIFO NEWSROOM