H πιο ζεστή μέρα των τελευταίων 80 ετών στο Σίδνεϊ - Πάνω από 47C

H πιο ζεστή μέρα των τελευταίων 80 ετών στο Σίδνεϊ - Πάνω από 47C Facebook Twitter
0

Το Σίδνεϊ πέρασε την πιο ζεστή μέρα του εδώ και σχεδόν 80 χρόνια με τον υδράργυρο στο Penrith να φτάνει τους 47.3 βαθμούς C.

Σε μεγάλο μέρος του Σίδνεϊ περίπου στις 3μ.μ. την Κυριακή η θερμοκρασία έφτασε στο αποκορύφωμά της.

Στο Ρίτσμοντ το θερμόμετρο έδειξε 46.3 βαθμούς λίγο μετά τις 2.30μ.μ. ενώ η θερμοκρασία στο Bankstown ξεπέρασε τους 45 βαθμούς.

Προειδοποίηση υψηλού κινδύνου για πυρκαγιά εκδόθηκε για την μεγαλύτερη περιοχή του Σίδνεϊ την Κυριακή, όπως και για μεγάλο μέρος της υπόλοιπης χώρας.

Η Αγροτική Πυροσβεστική Υπηρεσία της Νέας Νότιας Ουαλίας προειδοποίησε τους κατοίκους να προετοιμάσουν τα σχέδια πυροπροστασίας. Αν οι άνθρωποι σκοπεύουν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους, πρέπει να φύγουν νωρίς, δήλωσε.

Το υπουργείο υγείας προειδοποίησε τους ανθρώπους να πίνουν άφθονο νερό και να περιορίσουν το χρόνο τους σε εξωτερικούς χώρους λόγω της αύξησης της ρύπανσης του όζοντος.

Το Σίδνεϊ προβλέπεται πως θα έχει την Κυριακή να αντιμετωπίσει και εξαιρετικά βεβαρημένη ατμόσφαιρα, κάτι που μπορεί να επηρεάσει ιδιαίτερα τους ανθρώπους με άσθμα και χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια.

Την ίδια ώρα οι αρχές υπενθύμισαν σε όλους ότι ήταν αδίκημα να αφήνουν παιδιά ή κατοικίδια ζώα σε οχήματα. 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μην τους βάλετε στην ίδια σκηνή: Αυτές είναι οι πέντε πιο τοξικές «κόντρες» της μουσικής βιομηχανίας

Διεθνή / Μην τους βάλετε στην ίδια σκηνή: Αυτές είναι οι πέντε πιο τοξικές «κόντρες» της μουσικής βιομηχανίας

Η πρόσφατη συμφιλίωση της Madonna με τον Έλτον Τζον έβαλε τέλος σε μία μακροχρόνια διαμάχη, αλλά στον κόσμο της μουσικής πολλές ακόμη «κόντρες» δεν έχουν επιλυθεί
LIFO NEWSROOM
ΗΠΑ: Απαγόρευσαν τη Μάγια Αγγέλου από τη στρατιωτική βιβλιοθήκη - Αφαιρέθηκαν τίτλοι για ρατσισμό, φεμινισμό και το Ολοκαύτωμα

Διεθνή / ΗΠΑ: Απαγόρευσαν τη Μάγια Αγγέλου από τη στρατιωτική ακαδημία - Αφαιρέθηκαν τίτλοι για το Ολοκαύτωμα

Η αυτοβιογραφία της Μάγια Αγγέλου «Ξέρω γιατί κελαηδάει το πουλί στο κλουβί» ήταν ένας από τους 381 τίτλους που αφαιρέθηκαν στο πλαίσιο «εξάλειψης της DEI»
LIFO NEWSROOM
Παρίσι: Συνελήφθη υποστηρικτής της Λεπέν - Απειλούσε «με γκιλοτίνες» δικαστή που την έκρινε ένοχη

Διεθνή / Παρίσι: Συνελήφθη υποστηρικτής της Λεπέν - Απειλούσε «με γκιλοτίνες» δικαστή που την έκρινε ένοχη

Σε εξέλιξη οι έρευνες της δικαστικής αστυνομίας για τις απειλές εναντίον της Μπενεντίκτ ντε Περθουί που αποφάσισε τον 5ετή αποκλεισμό της Μαρίν Λεπέν από την πολιτική
LIFO NEWSROOM
Βέλγος πρίγκιπας ζητούσε και επιδόματα κοινωνικής ασφάλισης, πέρα ​​από το βασιλικό «μισθό»

Διεθνή / Βέλγος πρίγκιπας ζητούσε και επιδόματα κοινωνικής ασφάλισης, πέρα ​​από το βασιλικό «μισθό»

Ο πρίγκιπας Λοράν του Βελγίου υποστήριξε ότι η δουλειά του του παρείχε τα ίδια οφέλη με τους ανεξάρτητους επιχειρηματίες, αλλά το δικαστήριο στις Βρυξέλλες διαφώνησε
LIFO NEWSROOM