Η Τυνησία απαγόρευσε τις προσγειώσεις αεροσκαφών της Emirates στην Τύνιδα

Η Τυνησία απαγόρευσε τις προσγειώσεις αεροσκαφών της Emirates στην Τύνιδα Facebook Twitter
0

Τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (ΗΑΕ) έχουν πληροφορίες ότι γυναίκες από την Τυνησία, ή γυναίκες που ταξιδεύουν με διαβατήρια Τυνησίας είναι πιθανό να προκαλέσουν «πράξεις τρομοκρατίας στη χώρα του Περσικού Κόλπου, μεταδίδει το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων της Τυνησίας.

Η Τυνησία χθες αργά το βράδυ προχώρησε στην ακύρωση των πτήσεων της αεροπορικής εταιρίας του Ντουμπάι (Emirates) προς την Τύνιδα, με αξιωματούχους να δηλώνουν ότι η αεροπορική εταιρία αρνήθηκε την είσοδο σε αεροσκάφος της σε γυναίκες με καταγωγή από την Τυνησία.

Η απαγόρευση αυτή, ισχύει από την Παρασκευή, χωρίς να δοθούν περισσότερες εξηγήσεις από την «Emirates».

Πηγή:ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Ευρωκοινοβούλιο αποκλείει τη Huawei λόγω έρευνας για διαφθορά – Μαζικές έρευνες και συλλήψεις

Διεθνή / Το Ευρωκοινοβούλιο αποκλείει τη Huawei λόγω έρευνας για διαφθορά – Μαζικές έρευνες και συλλήψεις

Το βελγικό δικαστικό σύστημα ζήτησε τη σφράγιση συγκεκριμένων γραφείων στο Ευρωκοινοβούλιο που συνδέονται με δύο κοινοβουλευτικούς βοηθούς, οι οποίοι θεωρούνται βασικοί εμπλεκόμενοι
LIFO NEWSROOM