Ισραήλ: Τρεις Ισραηλινοί και πέντε Ταϊλανδοί όμηροι της Χαμάς θα απελευθερωθούν την Πέμπτη

Ισραήλ: Τρεις Ισραηλινοί και πέντε Ταϊλανδοί όμηροι της Χαμάς θα απελευθερωθούν την Πέμπτη Facebook Twitter
0

Τα ονόματα των Ισραηλινών ομήρων της Χαμάς που πρόκειται να απελευθερωθούν στη Γάζα την Πέμπτη, 30 Ιανουαρίου, έδωσε στη δημοσιότητα το γραφείο του Μπενιαμίν Νετανιάχου.

Το γραφείο του Ισραηλινού πρωθυπουργού επιβεβαίωσε επίσης ότι θα απελευθερωθούν πέντε Ταϊλανδοί υπήκοοι. «Ο κατάλογος των ονομάτων που έλαβαν σήμερα από τη Χαμάς οι διαμεσολαβητές Κατάρ και Αίγυπτος περιλαμβάνει: την 29χρονη Arbel Yehud, τη 19χρονη Agam Berger και τον 80χρονο Gadi Moses, ανέφερε το γραφείο του Νετανιάχου. Επιπλέον, πέντε Ταϊλανδοί πολίτες θα απελευθερωθούν, τα ονόματα των οποίων δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα.

Η απελευθέρωση της 29χρονης Arbel Yehud, είχε βρεθεί στο επίκεντρο μιας από τις σημαντικότερες διαμάχες μεταξύ του Ισραήλ και της Χαμάς από τότε που τέθηκε σε ισχύ η κατάπαυση πυρός στη Γάζα πριν από μια εβδομάδα, σύμφωνα με τους New York Times. 

Με πληροφορίες από CNN, New York Times

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Ες αύριον τα σπουδαία» λέει ο Τραμπ για Ουκρανία: «Μπορεί ακόμη να υπογραφεί η συμφωνία»

Διεθνή / «Ες αύριον τα σπουδαία» λέει ο Τραμπ για Ουκρανία: «Μπορεί ακόμη να υπογραφεί η συμφωνία»

«Απλώς πιστεύω ότι θα έπρεπε να είναι πιο ευγνώμων», είπε για τον Ζελένσκι - Προανήγγειλε συμφωνία ελεύθερου εμπορίου με την Αργεντινή και τον «σπουδαίο ηγέτη», Χαβιέρ Μιλέι 
LIFO NEWSROOM