Καλά στην υγεία τους οι Έλληνες που ζουν στο Μεξικό

Καλά στην υγεία τους οι Έλληνες που ζουν στο Μεξικό Facebook Twitter
0

Καλά είναι στην υγεία τους όλοι οι Έλληνες που ζουν στην πόλη του Μεξικού όπως σημείωσε στον ΣΚΑΙ η Γεωργία Μπουτσιάνη, Πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας στην Πόλη του Μεξικού.

Η κα. Μπουτσιάνη σημείωσε ότι περισσότερες από 40 κατοικίες έχουν καταστραφεί ενώ έχουν σημειωθεί τουλάχιστον 12 μετασεισμοί εντάσεως έως και 6 Ρίχτερ.

Υπογράμμισε ότι υπάρχει φόβος αλλά είναι δραστήριος ο κόσμος και υπάρχει σημαντική βοήθεια. Πρόσθεσε ότι δεν θα λειτουργήσουν σχολεία και υπηρεσίες τουλάχιστον σήμερα.

Σημειώνεται πως σήμερα 1.000 Έλληνες ζουν στην πόλη του Μεξικού ενώ συνολικά 2.500 Έλληνες ζουν σε όλο το Μέξικο.

Τουλάχιστον 224 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους από τον σεισμό των 7,1 βαθμών που έπληξε το κεντρικό Μεξικό χθες βράδυ, σύμφωνα με νεότερο απολογισμό που ανακοίνωσε ο υπουργός Εσωτερικών Μιγκέλ Άνχελ Οσόριο Τσονγκ.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Τραμπ σχεδιάζει να αναλάβει τον έλεγχο των αμερικανικών ταχυδρομείων

Διεθνή / Ο Τραμπ σχεδιάζει να αναλάβει τα αμερικανικά ταχυδρομεία - Πιθανώς, για να τα κλείσει

Η ιστορική υπηρεσία USPS των ΗΠΑ είχε ελεγχόμενη ζημία 1,8 δισεκατομμυρίων δολαρίων το 2024 - Ο Τραμπ ετοιμάζει εκτελεστικό διάταγμα για να απολύσει τα μέλη του ΔΣ και να θέσει τα αμερικανικά ταχυδρομεία υπό τον άμεσο έλεγχο του υπουργείου Εμπορίου
LIFO NEWSROOM
Γερμανία: Η Μπέρμποκ αποκάλυψε ότι έχει υποστεί πολλές φορές σεξουαλική παρενόχληση

Διεθνή / Γερμανία: Η Μπέρμποκ αποκάλυψε ότι έχει υποστεί πολλές φορές σεξουαλική παρενόχληση

Στη Γερμανία, σχεδόν το 60% των γυναικών δηλώνουν ότι έχουν βιώσει κάποια μορφή σεξουαλικής παρενόχλησης στη διάρκεια της ζωής τους, σύμφωνα με σχετική έρευνα, με τους ειδικούς να εκτιμούν ότι ο πραγματικός αριθμός είναι ακόμα υψηλότερος.
LIFO NEWSROOM
Γυναίκα στις ΗΠΑ γέννησε λάθος μωρό - Της εμφύτευσαν λάθος γονιμοποιημένα ωάρια

Διεθνή / Έκανε μήνυση σε κλινική εξωσωματικής γονιμοποίησης, επειδή γέννησε το μωρό άλλου ζευγαριού χωρίς να το γνωρίζει

Παρά το λάθος, η γυναίκα θέλησε να κρατήσει το παιδί και μεγάλωσε το μωρό για αρκετούς μήνες μέχρι να δοθεί η κηδεμονία στους βιολογικούς γονείς του
LIFO NEWSROOM