«Μισογυνισμός»: Αντιδράσεις για άρθρο του Τζέρεμι Κλάρκσον κατά της Μέγκαν Μαρκλ- Καταδικάζει και η κόρη του

«Μισογυνισμός»: Αντιδράσεις για άρθρο του Τζέρεμι Κλάρκσον κατά της Μέγκαν Μαρκλ- Καταδικάζει και η κόρη του Facebook Twitter
0

Έντονες αντιδράσεις έχουν προκληθεί από το άρθρο που έγραψε ο Άγγλος παρουσιαστής Τζέρεμι Κλάρκσον κατά της Μέγκαν Μαρκλ, με αφορμή και το ντοκιμαντέρ στο Netflix, «Χάρι & Μέγκαν».

Στη στήλη του στην εφημερίδα The Sun, ο Κλάρκσον δήλωσε πως «μισεί» την Αμερικανίδα σύζυγο του πρίγκιπα Χάρι και μένει ξάγρυπνος τα βράδια, ονειρευμένος «τη ημέρα που θα την αναγκάσουν να παρελάσει γυμνή στους δρόμους» ενώ ο κόσμος «της πετάει περιττώματα».

Ο 62χρονος παρουσιαστής, μάλιστα, ισχυρίστηκε πως όλοι οι συνομήλικοί του «σκέφτονται κατά τον ίδιο τρόπο».

Το άρθρο του προκάλεσε σωρεία, αρνητικών, σχολίων ακόμα και από την ίδια την κόρη του Κλάρκσον, που διαχώρισε τη θέση της και δήλωσε πως «διαφωνεί κατά όλων όσων έγραψε» ο πατέρας της.

Η κόρη του παρουσιαστή του Top Gear επεσήμανε: «Οι απόψεις μου είναι και ήταν πάντα ξεκάθαρες όσον αφορά τον μισογυνισμό, τον εκφοβισμό και τη μεταχείριση των γυναικών από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι είμαι αντίθετη σε όλα όσα έγραψε ο πατέρας μου για τη Μέγκαν Μαρκλ και εξακολουθώ να υποστηρίζω όσους στοχοποιούνται από το διαδίκτυο».

Για το άρθρο του Κλάρσκον έγιναν 6.000 καταγγελίες στην εφημερίδα The Sun, ενώ έντονα επικριτικός ήταν και συντάκτης της Daily Mail, η οποία είναι γνωστό ότι διατηρεί πολύ αρνητική στάση απέναντι στο ζεύγος Χάρι – Μέγκαν.

Ο Άντριου Πιρς έκανε λόγο για «προσβλητικά» και «απεχθή» σχόλια.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μην τους βάλετε στην ίδια σκηνή: Αυτές είναι οι πέντε πιο τοξικές «κόντρες» της μουσικής βιομηχανίας

Διεθνή / Μην τους βάλετε στην ίδια σκηνή: Αυτές είναι οι πέντε πιο τοξικές «κόντρες» της μουσικής βιομηχανίας

Η πρόσφατη συμφιλίωση της Madonna με τον Έλτον Τζον έβαλε τέλος σε μία μακροχρόνια διαμάχη, αλλά στον κόσμο της μουσικής πολλές ακόμη «κόντρες» δεν έχουν επιλυθεί
LIFO NEWSROOM
ΗΠΑ: Απαγόρευσαν τη Μάγια Αγγέλου από τη στρατιωτική βιβλιοθήκη - Αφαιρέθηκαν τίτλοι για ρατσισμό, φεμινισμό και το Ολοκαύτωμα

Διεθνή / ΗΠΑ: Απαγόρευσαν τη Μάγια Αγγέλου από τη στρατιωτική ακαδημία - Αφαιρέθηκαν τίτλοι για το Ολοκαύτωμα

Η αυτοβιογραφία της Μάγια Αγγέλου «Ξέρω γιατί κελαηδάει το πουλί στο κλουβί» ήταν ένας από τους 381 τίτλους που αφαιρέθηκαν στο πλαίσιο «εξάλειψης της DEI»
LIFO NEWSROOM
Παρίσι: Συνελήφθη υποστηρικτής της Λεπέν - Απειλούσε «με γκιλοτίνες» δικαστή που την έκρινε ένοχη

Διεθνή / Παρίσι: Συνελήφθη υποστηρικτής της Λεπέν - Απειλούσε «με γκιλοτίνες» δικαστή που την έκρινε ένοχη

Σε εξέλιξη οι έρευνες της δικαστικής αστυνομίας για τις απειλές εναντίον της Μπενεντίκτ ντε Περθουί που αποφάσισε τον 5ετή αποκλεισμό της Μαρίν Λεπέν από την πολιτική
LIFO NEWSROOM
Βέλγος πρίγκιπας ζητούσε και επιδόματα κοινωνικής ασφάλισης, πέρα ​​από το βασιλικό «μισθό»

Διεθνή / Βέλγος πρίγκιπας ζητούσε και επιδόματα κοινωνικής ασφάλισης, πέρα ​​από το βασιλικό «μισθό»

Ο πρίγκιπας Λοράν του Βελγίου υποστήριξε ότι η δουλειά του του παρείχε τα ίδια οφέλη με τους ανεξάρτητους επιχειρηματίες, αλλά το δικαστήριο στις Βρυξέλλες διαφώνησε
LIFO NEWSROOM