Ο Πάπας προσεύχεται για τα θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης στο Πακιστάν

Ο Πάπας προσεύχεται για τα θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης στο Πακιστάν Facebook Twitter
0

Η επίθεση αυτοκτονίας που στοίχισε τη ζωή σε τουλάχιστον 65 ανθρώπους στο Πακιστάν "ρίχνει μια ανησυχητική σκιά στη γιορτή του Πάσχα" και πλήττει "με φανατική βία τα μέλη της χριστιανικής μειονότητας", κατήγγειλε απόψε το Βατικανό.


Ο εκπρόσωπος του Βατικανού πατήρ Φεντερίκο Λομπάρντι δήλωσε ότι ο πάπας Φραγκίσκος ενημερώθηκε για "αυτή τη φρικτή σφαγή δεκάδων αθώων, η οποία ρίχνει μια σκιά θλίψης και αγωνίας στη γιορτή του Πάσχα".


"Για άλλη μια φορά το δολοφονικό μίσος πλήττει εκείνους τους ανθρώπους που έχουν τα λιγότερα μέσα για να αμυνθούν. Μαζί με τον Πάπα, προσευχόμαστε για τα θύματα, στεκόμαστε στο πλευρό των τραυματιών, των οικογενειών που πλήττονται από βαθύτατη οδύνη, των μελών των χριστιανικών μειονοτήτων που για άλλη μια φορά πλήττονται από τη φανατική βία αλλά και στο πλευρό ολόκληρου του πακιστανικού λαού", τόνισε ο εκπρόσωπος.


Όπως είπε ο πάπας το πρωί ο Κύριος που σταυρώθηκε για εμάς και αναστήθηκε συνεχίζει να μας δίνει το θάρρος και την ελπίδα για να οικοδομήσουμε οδούς συμπόνιας, αλληλεγγύης, διαλόγου, δικαιοσύνης, συμφιλίωσης και ειρήνης".

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΠΑ: Η σύλληψη Παλαιστίνιου ακτιβιστή εγείρει ερωτήματα για την προστασία φοιτητών και κατόχων πράσινης κάρτας

Διεθνή / ΗΠΑ: Η σύλληψη Παλαιστίνιου ακτιβιστή εγείρει ερωτήματα για την προστασία φοιτητών και κατόχων πράσινης κάρτας

Σύμφωνα με νομικούς εμπειρογνώμονες, η κυβέρνηση φαίνεται να επιχειρεί την απέλαση του Χαλίλ με το σκεπτικό ότι συμμετείχε σε τρομοκρατική δραστηριότητα ή συνιστά απειλή
LIFO NEWSROOM
Επιχειρήσεις σε συναγερμό: Οι δασμοί Τραμπ οδηγούν σε μείωση καταναλωτικών δαπανών

Διεθνή / Επιχειρήσεις σε συναγερμό: Οι δασμοί Τραμπ οδηγούν σε μείωση καταναλωτικών δαπανών

Παρά το γεγονός ότι ο Τραμπ έχει δηλώσει πως οι πολιτικές του μπορεί να προκαλέσουν «βραχυπρόθεσμο πόνο», η ανησυχία για τις οικονομικές επιπτώσεις εντάθηκε, καθώς απέφυγε να προβλέψει αν η πολιτική του θα οδηγήσει σε ύφεση
LIFO NEWSROOM