Σκάνδαλο ανδρικής πορνείας στο Βατικανό

Σκάνδαλο ανδρικής πορνείας στο Βατικανό Facebook Twitter
6

 

 

Το Βατικανό ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει ένα ακόμη σκάνδαλο, μετά την αποκάλυψη ενός κυκλώματος πορνείας που αποτελούνταν από φτωχούς νεαρούς μετανάστες, μεταξύ των οποίων βρίσκονται και αρκετοί ανήλικοι, οι οποίοι «εξυπηρετούσαν» αρκετά μέλη του κλήρου και υψηλόβαθμους αξιωματούχους της Ιεράς Ρωμαϊκής Εκκλησίας.

 

Σύμφωνα με τους Τάιμς ένας παιδόφιλος ιερέας που καταδικάστηκε έδωσε στους Ιταλούς ερευνητές τις πληροφορίες για την ύπαρξη του κυκλώματος, ενώ αργότερα πολλαπλές αναφορές δείχνουν ότι μέλος της Ιταλικής Στρατιωτικής Αστυνομίας λειτούργησε ως προαγωγός για το κύκλωμα, βρίσκοντας τα πολλές φορές ανήλικα αγόρια σε μπαρ και προωθώντας τα μετά για «συναντήσεις» με ιερείς στη Ρώμη.

 

Ο ιερέας Πότσι, που έδωσε στις αρχές τα ονόματα 20 περίπου εμπλεκομένων στην υπόθεση, εξέτισε πενταετή ποινή φυλάκισης για την σεξουαλική κακοποίηση πέντε αγοριών 14 και 15 ετών στην ενορία του στα προάστια της Ρώμης. Μέχρι στιγμής για την υπόθεση που αποκάλυψε, τέθηκαν υπό έρευνα τέσσερις άνθρωποι. 

6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βούτσιτς για τα επεισόδια στο κοινοβούλιο: «Έφεραν καπνογόνα κρυμμένα στα εσώρουχά τους»

Διεθνή / Βούτσιτς για τα επεισόδια στο κοινοβούλιο: «Έφεραν καπνογόνα κρυμμένα στα εσώρουχά τους»

Ο Βούτσιτς αναφέρθηκε ιδιαίτερα στην περίπτωση της Σόνια Ίλιτς, μιας εγκύου οκτώ μηνών, η οποία τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια των επεισοδίων λέγοντας ότι το αγέννητο παιδί το σύμβολο της νίκης ενάντια στην έγχρωμη επανάσταση
LIFO NEWSROOM
Τριντό: «Είμαστε Καναδοί, θα παλέψουμε και θα νικήσουμε» - Ανακοίνωσε αντίμετρα στους δασμούς του Τραμπ

Διεθνή / Τριντό: «Είμαστε Καναδοί, θα παλέψουμε και θα νικήσουμε» - Ανακοίνωσε αντίμετρα στους δασμούς του Τραμπ

«Ο Καναδάς δεν θα γίνει ποτέ η 51η πολιτεία των Ηνωμένων Πολιτειών», δήλωσε κατηγορηματικά, εκφράζοντας αβεβαιότητα για το αν υπάρχουν διαπραγματευτικά περιθώρια με την Ουάσινγκτον
LIFO NEWSROOM
Τζέι Ντι Βανς: 20.000 στρατιώτες από μία τυχαία χώρα δεν θα διασφαλίσουν την ειρήνη στην Ουκρανία

Διεθνή / Τζέι Ντι Βανς: 20.000 στρατιώτες από μία τυχαία χώρα δεν θα διασφαλίσουν την ειρήνη στην Ουκρανία

«Αν θέλεις να διασφαλίσεις ότι ο Βλαντιμίρ Πούτιν δεν θα εισβάλει ξανά στην Ουκρανία, η καλύτερη εγγύηση ασφαλείας είναι να προσφέρεις στους Αμερικανούς οικονομικό όφελος στο μέλλον της Ουκρανίας» υποστήριξε ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM

σχόλια

6 σχόλια
Η αγαμία είναι θείο χάρισμα,δεν κρύβουν οι κληρικοί την ανωμαλία τους ή τον φόβο της κατακραυγής για την ομοφυλοφιλίας τους πίσω από την εκκλησία,αποκλείεται.Είναι απόλυτα φυσιολογικό ένας νέος άνδρας/γυναίκα να καταφέρει να καθυποτάξει τα αρχέγονα σεξουαλικά του/της ένστικτα και να παντρευτεί τον χριστό.Η καταπιεστική αποχή τους απο τον ερωτισμό τους ενώνει με την θεία χάρη και σε καμία περίπτωση δεν τους γεννά αρρωστημένες σεξουαλικές σκέψεις.Ευλόγησον.