Στο σφυρί βγάζει το σπίτι του ο Μάικλ Τζόρνταν

Στο σφυρί βγάζει το σπίτι του ο Μάικλ Τζόρνταν Facebook Twitter
6

Εννιά υπνοδωμάτια, 19 μπάνια και 5 τζάκια, περιλαμβάνονται στο «σπίτι» των 5600 τετραγωνικών μέτρων που βγάζει σε δημοπρασία ο Μάικλ Τζόρνταν. Η κατοικία που βρίσκεται σε κτήμα 8 στρεμμάτων και απέχει μόλις μισή ώρα από το κέντρο του Ιλινόις, έχει χτιστεί το 1991 και διαθέτει επίσης γήπεδο τένις, γήπεδο γκολφ, γυμναστήριο, πισίνα, κελάρι και γκαράζ με 15 θέσεις στάθμευσης. Επίσης ένα γήπεδο μπάσκετ με άνετα αποδυτήρια.

Ο Τζόρνταν, από τους μεγαλύτερους σταρ του ΝΒΑ είχε προσπαθήσει τα τελευταία 2 χρόνια να πουλήσει το σπίτι σε ιδιώτες,  με αρχική τιμή τα 29 εκατ. δολάρια. Ωστόσο ο Θρύλος του NBA δεν κατάφερε να βρει αγοραστεί παρά την «πτώση» της αρχικής τιμής στα 21 εκατομμύρια.

Ετσι προχωρά σε δημοπρασία, που θα γίνει στις 22 Νοεμβρίου, για την οποία οι συμμετέχοντες θα πρέπει να καταβάλλουν εγγύηση 250.000 δολάρια.

«Τα παιδιά μου μεγάλωσαν, έτσι λοιπόν δεν έχω ανάγκη από ένα τόσο μεγάλο σπίτι» ήταν η εξήγηση στην ερώτηση γιατί θέλει να πουλήσει το σπίτι.

6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κέβιν Σπέισι: «Ίσως ήμουν κι εγώ θύμα του» λέει ο Γκάι Πιρς - «Ωρίμασε» του απάντησε

Διεθνή / Κέβιν Σπέισι: «Ίσως ήμουν κι εγώ θύμα του» λέει ο Γκάι Πιρς - «Ωρίμασε», του απάντησε

«Τους είπες ότι ένα χρόνο αφότου γυρίσαμε το "L.A. Confidential" πέταξες στη Σαβάνα μόνο και μόνο για να περάσεις χρόνο μαζί μου;» συνέχισε o Σπέισι σε βίντεο, με το οποίο απάντησε στις νέες καταγγελίες
LIFO NEWSROOM