«Συνάντηση Κορυφής»: Ομπάμα, Κλίντον και Μπους για πρώτη φορά μαζί σε αγώνα γκολφ

«Συνάντηση Κορυφής»: Ομπάμα, Κλίντον και Μπους για πρώτη φορά μαζί σε αγώνα γκολφ Facebook Twitter
0

Σε τουρνουά γκολφ στο Νιου Τζέρσεϊ βρέθηκαν την Πέμπτη ο Μπαράκ Ομπάμα, ο Μπιλ Κλίντον και ο Τζορτζ Μπους και, όπως ήταν φυσικό, το μοναδικό αυτό reunion μονοπώλησε το ενδιαφέρον των φωτογράφων καθώς αυτή ήταν η πρώτη φορά που πρώην πρόεδροι των ΗΠΑ συναντιούνται σε τέτοιου είδους διοργάνωση. 

Οι τρεις Αμερικανοί πρώην πρόεδροι βρέθηκαν την Πέμπτη στο Liberty National Golf Club για το τουρνουά γκολφ Presidents' Cup, που διοργανώνεται για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Κάθε χρόνο Αμερικανοί παίκτες τους γκολφ συναγωνίζονται μια ομάδα από διεθνείς παίκτες σε μια σειρά από 30 ματς. Τα έσοδα της φετινής διοργάνωσης θα διατεθούν για την ανακούφιση των θυμάτων του καταστροφικού τυφώνα Χάρβεϊ.

«Συνάντηση Κορυφής»: Ομπάμα, Κλίντον και Μπους για πρώτη φορά μαζί σε αγώνα γκολφ Facebook Twitter
«Συνάντηση Κορυφής»: Ομπάμα, Κλίντον και Μπους για πρώτη φορά μαζί σε αγώνα γκολφ Facebook Twitter
«Συνάντηση Κορυφής»: Ομπάμα, Κλίντον και Μπους για πρώτη φορά μαζί σε αγώνα γκολφ Facebook Twitter

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Κίνα επιτίθεται λεκτικά στις ΗΠΑ για τον εμπορικό πόλεμο: «Έχετε ζήσει πέρα από τις δυνατότητές σας και επωφεληθήκατε από την παγκοσμιοποίηση»

Διεθνή / Κίνα προς ΗΠΑ: «Σταματήστε την γκρίνια – Ωφεληθήκατε από την παγκοσμιοποίηση»

Καθώς ο εμπορικός πόλεμος ΗΠΑ–Κίνας κλιμακώνεται, η Κίνα καλεί τις ΗΠΑ να σταματήσουν να παριστάνουν το θύμα - Τι σημαίνουν οι νέοι δασμοί για την παγκόσμια οικονομία και τεχνολογία;
LIFO NEWSROOM
Τουρκία: Νέος χάρτης «κόβει» το Αιγαίο στα δύο – Προς ολοκλήρωση το θαλάσσιο σχέδιο της Άγκυρας

Διεθνή / Η Τουρκία παρουσιάζει δικό της θαλάσσιο χάρτη – Χωρίζει το Αιγαίο στη μέση, βάσει «Γαλάζιας Πατρίδας»

Η Τουρκία φέρνει νέο θαλάσσιο χάρτη στο προσκήνιο, βασισμένο στη «μέση γραμμή» του Αιγαίου, εντείνοντας τις γεωπολιτικές εντάσεις με την Ελλάδα.
ΠΕΤΡΟΣ ΚΡΑΝΙΑΣ
Κριτική για την «γυναικεία πτήση» της Blue Origin στο διάστημα: «Παραπάνω από παρωδία»

Διεθνή / Κριτική για την «γυναικεία πτήση» της Blue Origin στο διάστημα: «Τι προσέφεραν, στην πραγματικότητα;»

Έιμι Σούμερ, Ολίβια Γουάιλντ, Ολίβια Μαν, Έμιλι Ραταϊκόφσκι μεταξύ των διασημοτήτων που αντέδρασαν - Ανελέητο τρολάρισμα και στο διαδίκτυο για το μήνυμα του πολυσυζητημένου διαστημικου ταξιδιού της Blue Origin
LIFO NEWSROOM
Ο εμπορικός πόλεμος του Τραμπ με την Κίνα θα μπορούσε να είναι καλός για την Ινδία

Διεθνή / Η Ινδία θα μπορούσε να κερδίσει από τον εμπορικό πόλεμο Τραμπ - Κίνας

Ενώ η Ινδία ονειρεύεται να γίνει ένα νέο εργοστάσιο για τον κόσμο, οι κατασκευαστές της αγωνίζονται να βρουν ειδικευμένους εργάτες, να εξασφαλίσουν εξαρτήματα και να ξεπεράσουν τη γραφειοκρατία.
LIFO NEWSROOM