Τραμπ: Παρέλαβα χάος στις ΗΠΑ και σε ολόκληρο τον κόσμο

Τραμπ: Παρέλαβα χάος στις ΗΠΑ και σε ολόκληρο τον κόσμο Facebook Twitter
5

Ο Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε σήμερα ότι «κληρονόμησε μια χαοτική κατάσταση» στις ΗΠΑ και σε ολόκληρο τον κόσμο, υπεραμυνόμενος του απολογισμού της διακυβέρνησής του, έναν μήνα αφότου ανέλαβε καθήκοντα.

 

«Για να είμαι ειλικρινής, κληρονόμησα μια χαοτική κατάσταση. Πρόκειται για το χάος», επισήμανε ο Αμερικανός πρόεδρος κάνοντας λόγο για θέσεις εργασίας που «χάθηκαν από την χώρα μας», στο «Μεξικό και αλλού» και την «καταστροφή» στη Μέση Ανατολή, σε μια συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στον Λευκό Οίκο.

 

Επιπλέον, ο επικεφαλής του αμερικανικού κράτους υποσχέθηκε σήμερα ότι θα παρουσιάσει ένα νέο διάταγμα για τη μετανάστευση «την επόμενη εβδομάδα».

 

«Πρόκειται για εκδώσουμε ένα νέο διάταγμα την επόμενη εβδομάδα που θα προστατεύει πλήρως την χώρα μας» είπε.

Διεθνή
5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μόνος στο σπίτι ο Μακόλεϊ Κάλκιν: «Δεν έχω καμία σχέση με τον πατέρα μου εδώ και 30 χρόνια»

Διεθνή / Μόνος στο σπίτι ο Μακόλεϊ Κάλκιν: «Δεν έχω καμία σχέση με τον πατέρα μου εδώ και 30 χρόνια»

«Είναι ένας άνθρωπος που έκανε επτά παιδιά και τώρα έχει τέσσερα εγγόνια και κανένα από αυτά δεν θέλει να έχει σχέση μαζί του» είπε ο διάσημος ηθοποιός για τον πατέρα του
LIFO NEWSROOM
Φλόριντα: Ψηφίζουν χαλάρωση της παιδικής εργασίας, για να καλυφθούν τα κενά από τις απελάσεις μεταναστών

Διεθνή / Φλόριντα: Ψηφίζουν χαλάρωση της παιδικής εργασίας, για να καλυφθούν τα κενά από τις απελάσεις μεταναστών

Οι βουλευτές της πολιτείας συζητούν νέο νομοσχέδιο που θα επιτρέπει εργασία και τη νύχτα από τα 14 και θα καταργεί το διάλειμμα για φαγητό στους 16χρονους εργαζόμενους
LIFO NEWSROOM
Το μετεκλογικό γερμανικό αδιέξοδο

LiFO politics / «Η Γερμανία δυσκολεύεται να βρει τη θέση της στο νέο τοπίο που διαμορφώνεται»

Ο δημοσιογράφος του γερμανόφωνου Τύπου, Φέρρυ Μπατζόγλου, μιλά στη Βασιλική Σιούτη για το μετεκλογικό γερμανικό αδιέξοδο και τις προκλήσεις που θα αντιμετωπίσει η μελλοντική κυβέρνηση της χώρας, για τον σχηματισμό της οποίας βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα –το οποίο ήρθε πρώτο στις πρόσφατες εκλογές– και το Σοσιαλδημοκρατικό Κόμμα.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
«Έχω τέσσερις ημέρες ζωής» ισχυρίζεται η γυναίκα που κατηγόρησε τον πρίγκιπα Άντριου για σεξουαλική κακοποίηση

Διεθνή / H γυναίκα που κατηγόρησε τον πρίγκιπα Άντριου για σεξουαλική κακοποίηση λέει ότι έχει λίγες ημέρες ζωής έπειτα από τροχαίο

Η γυναίκα επίσης υποστήριξε ότι είχε πέσει θύμα trafficking από τον δισεκατομμυριούχο Τζέφρι Έπσταϊν, ο οποίος ήταν φίλος του δούκα της Υόρκης
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Όχι ότι έχει άδικο, στα χρόνια της προεδρίας Ομπαμα καταστράφηκε η μέση ανατολή και η β . Αφρική με τεράστιες συνέπειες για την Ευρώπη. Ας παραδειγματιστουμε πως όταν ακμάζει η μέση ανατολή ακμάζει και η Ελλάδα που για χιλιάδες χρόνια είχαμε άριστες εμπορικές σχέσεις!!!
O Ομπάμα κληρονόμησε δυο πολέμους σε Ιράκ και Αφγανιστάν και το ανάλογο χάος που δημιούργησαν. Δεν τελειώνουν εύκολα αυτές οι καταστάσεις. Φυσικά ο Τραμπ ήταν υπέρ και των δυο πολέμων.
Επίσης να μην ξεχνάμε ότι ο Ομπάμα εκλέκτηκε αμέσως μετά την κατάρρευση της Lehman Brothers, οπότε η αμερικανική οικονομία τέλη 2008, αρχές 2009 ήταν σαφώς χειρότερη από ότι είναι σήμερα.Προσωπικά γελάω ακόμα με την απάντηση του Stephen Colbert στον Trump:"No, you inherited a fortune, we elected a mess"