WSJ: Ο Μασκ σκοπεύει να ξαναρίξει το Twitter στο χρηματιστήριο σε λίγα χρόνια

Elon Musk Plans to Take Twitter Public a Few Years After Buyout Facebook Twitter
Φωτ.: Getty Images.
0

Ο δισεκατομμυριούχος, Έλον Μασκ ανακοίνωσε ότι σκοπεύει να επιτρέψει και πάλι σε επενδυτές να αποκτήσουν μετοχές του Twitter σε λίγα χρόνια, μετά και την εξαγορά του μέσου κοινωνικής δικτύωσης από τον ίδιο για 44 δισεκατομμύρια δολάρια. 

Πιο συγκεκριμένα, ο Μασκ είπε ότι σχεδιάζει να επιτρέψει σε επενδυτές να αποκτήσουν μετοχές σε μόλις τρία χρόνια από την εξαγορά. Η τελική συμφωνία αναμένεται να κλείσει μεταξύ του Twitter και του Μασκ μέσα στο 2022.  

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο μεγιστάνας έχει ήδη μιλήσει με επενδυτές και εταιρείες για την ενίσχυση της εξαγοράς, εξέλιξη που θα μπορούσε να βοηθήσει στη μείωση των 21 δισεκατομμυρίων δολαρίων που σκοπεύει να προσφέρει άμεσα για την αποπληρωμή του Twitter. Τα υπόλοιπα χρήματα θα προέλθουν από δάνεια που προχωρούν με διαδικασίες εξπρές παρά το θεωρητικό ρίσκο. 

Ο Μασκ σχεδιάζει σύντομα να επαναφέρει τους επενδυτές στο Twitter έρχεται σε μια προσπάθεια να διαβεβαιώσει ότι θα εργαστεί γρήγορα για να βελτιώσει τις επιχειρηματικές δραστηριότητες και την κερδοφορία του μέσου. 

Με πληροφορίες από Wall Street Journal

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μην τους βάλετε στην ίδια σκηνή: Αυτές είναι οι πέντε πιο τοξικές «κόντρες» της μουσικής βιομηχανίας

Διεθνή / Μην τους βάλετε στην ίδια σκηνή: Αυτές είναι οι πέντε πιο τοξικές «κόντρες» της μουσικής βιομηχανίας

Η πρόσφατη συμφιλίωση της Madonna με τον Έλτον Τζον έβαλε τέλος σε μία μακροχρόνια διαμάχη, αλλά στον κόσμο της μουσικής πολλές ακόμη «κόντρες» δεν έχουν επιλυθεί
LIFO NEWSROOM
ΗΠΑ: Απαγόρευσαν τη Μάγια Αγγέλου από τη στρατιωτική βιβλιοθήκη - Αφαιρέθηκαν τίτλοι για ρατσισμό, φεμινισμό και το Ολοκαύτωμα

Διεθνή / ΗΠΑ: Απαγόρευσαν τη Μάγια Αγγέλου από τη στρατιωτική ακαδημία - Αφαιρέθηκαν τίτλοι για το Ολοκαύτωμα

Η αυτοβιογραφία της Μάγια Αγγέλου «Ξέρω γιατί κελαηδάει το πουλί στο κλουβί» ήταν ένας από τους 381 τίτλους που αφαιρέθηκαν στο πλαίσιο «εξάλειψης της DEI»
LIFO NEWSROOM
Παρίσι: Συνελήφθη υποστηρικτής της Λεπέν - Απειλούσε «με γκιλοτίνες» δικαστή που την έκρινε ένοχη

Διεθνή / Παρίσι: Συνελήφθη υποστηρικτής της Λεπέν - Απειλούσε «με γκιλοτίνες» δικαστή που την έκρινε ένοχη

Σε εξέλιξη οι έρευνες της δικαστικής αστυνομίας για τις απειλές εναντίον της Μπενεντίκτ ντε Περθουί που αποφάσισε τον 5ετή αποκλεισμό της Μαρίν Λεπέν από την πολιτική
LIFO NEWSROOM
Βέλγος πρίγκιπας ζητούσε και επιδόματα κοινωνικής ασφάλισης, πέρα ​​από το βασιλικό «μισθό»

Διεθνή / Βέλγος πρίγκιπας ζητούσε και επιδόματα κοινωνικής ασφάλισης, πέρα ​​από το βασιλικό «μισθό»

Ο πρίγκιπας Λοράν του Βελγίου υποστήριξε ότι η δουλειά του του παρείχε τα ίδια οφέλη με τους ανεξάρτητους επιχειρηματίες, αλλά το δικαστήριο στις Βρυξέλλες διαφώνησε
LIFO NEWSROOM