Strange Desserts

Strange Desserts Facebook Twitter
0

κόλλυβα του Δημήτρη Σκαρμούτσου στο Αλάτσι .

Μπακλαβάς χωρίς σιρόπι, με μήλο και ανανά, φτιαγμένος με χειροποίητο φύλλο που θυμίζει μιλφέιγ. Από τον Γιάννη Μπαξεβάνη στη Γιορτή (αλλά και στην Ελιά στο Ντουμπάι).

Μαρέγκες φραμπουάζ σουφλέ με μοσχολέμονο και γάλα καρύδας από τον Εric Frechon της Σπονδής. Το δοκιμάσαμε στο Precieux του ξενοδοχείου Καψής στη Ρόδο.

Βελουτέ από βουβαλίσιο αριάνι με φρέσκα κουμκουάτ, σορμπέ τεντούρα και κρουτόν από ασιρόπιαστο μπακλαβά από τον Βασίλη Καλλίδη (ποιον άλλον;) στο Άνετον.

Διάφορα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Δ. Πολιτάκης / Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Μπορεί να έχει άμεση ανάγκη κάποιου είδους ανάπλασης η Πλατεία Εξαρχείων, το τελευταίο που χρειάζεται όμως είναι ένα μίζερο χριστουγεννιάτικο δέντρο με το ζόρι.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ
Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Β. Βαμβακάς / Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Οποιοσδήποτε απολογισμός της είναι καταδικασμένος στη μερικότητα, αφού έχουν συμβεί άπειρα γεγονότα που στιγμάτισαν τις ζωές όλων μας ‒ δύσκολο να μπουν σε μια αντικειμενική σειρά.
ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΜΒΑΚΑ
Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Β. Στεργίου / Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Αντί να βλέπουμε τη χώρα σαν άδεια πισίνα όπου πρέπει να γυρίσουν τα ξενιτεμένα της μυαλά για να γεμίσει, ας αλλάξουμε τα κολλημένα μυαλά σ' αυτόν εδώ και σε άλλους τόπους.
ΤΗΣ ΒΙΒΙΑΝ ΣΤΕΡΓΙΟΥ