• Tα κόλλυβα του Δημήτρη Σκαρμούτσου στο Αλάτσι .
• Μπακλαβάς χωρίς σιρόπι, με μήλο και ανανά, φτιαγμένος με χειροποίητο φύλλο που θυμίζει μιλφέιγ. Από τον Γιάννη Μπαξεβάνη στη Γιορτή (αλλά και στην Ελιά στο Ντουμπάι).
• Μαρέγκες φραμπουάζ σουφλέ με μοσχολέμονο και γάλα καρύδας από τον Εric Frechon της Σπονδής. Το δοκιμάσαμε στο Precieux του ξενοδοχείου Καψής στη Ρόδο.
• Βελουτέ από βουβαλίσιο αριάνι με φρέσκα κουμκουάτ, σορμπέ τεντούρα και κρουτόν από ασιρόπιαστο μπακλαβά από τον Βασίλη Καλλίδη (ποιον άλλον;) στο Άνετον.
σχόλια