Την Παρασκευή 31 Οκτωβρίου, το Μουστάκι στο Χαλάνδρι, διοργάνωσε ένα wine cocktail party εγκαινίων, για να γνωρίσουν οι καλεσμένοι από κοντά τους δημιουργούς και τις γαστρονομικές προτάσεις του διαφορετικού αυτού «ψητοπωλείου». Με το μότο "first smell, then drink" το Μουστάκι παρουσίασε και τις νέες του συνταγές από κοκτείλς κρασιών συνοδευόμενες απο φρέσκα φρούτα και μυρωδικά! Η βραδιά πέρασε με απολαυστικές σαλάτες και ζουμερά ψητά, καλή μουσική και πολλά κολλημένα μουστάκια. Η έκπληξη της βραδιάς, για τους εκλεκτούς, η ανοιχτή κουζίνα, μετά το κλείσιμό της, μετατράπικε σε bar.
Λίγα λόγια για το Μουστάκι:
Το Μουστακι ξεκίνησε να λειτουργεί τον Ιούνιο του 2014. Το μενού επιμελείται ο σεφ Νίκος Σουφλέρης, και αποτελείται απο πλούσιες φρέσκιες σαλάτες, ζουμερά ψητά με ιδιαίτερα συνοδευτικά και μία μεγάλη ποικιλία ελληνικών κρασιών, όλα ποιοτικά και προσιτά στην τιμή τους.
Η ονομασία Μουστάκι με το μότο «καθως πρέπει καλαμάκι και οίνος» προήλθε απο την επιθυμία μας να προσφέρουμε με ειλικρίνεια και φιλότιμο, ποιοτικό φαγητό, δουλεμένες με αγάπη συνταγές και καθαρό περιβάλλον, δείχνοντας έτσι τον σεβασμό μας προς τον πελάτη μας. Όλες μας οι πρώτες ύλες επιλέγουμε να είναι Ελλήνων προμηθευτών. Μία από τις ιδιαιτερότητες του μενού στο Μουστάκι είναι οι συνταγές από κοκτειλς κρασιών, οι οποίες συνοδεύονται απο φρέσκα φρούτα και μυρωδικά, όπως το γκειπφρουτ, η λεβάντα η μέντα και η κανέλα.
Λ.Πεντέλης 104 & Μεταμορφώσεως 1
Χαλάνδρι 15234
Τ.2106891070
σχόλια