7 νέα βίντεο για το Σαββατοκύριακο

0

Cassius ft. Cat Power and Mike D – Action

Μια kitch-a-delica χρωμάτων και groove, με την Cat Power στα φωνητικά και γκεστ τον Mike D (των Beastie Boys) που είναι τόσο ελάχιστα γκεστ (στο κομμάτι, όχι στο βίντεο) που δύσκολα τον εντοπίζεις. Το έχει σκηνοθετήσει ο Maurizio Cattelan του Toilet Paper με παραγωγό τον Yuri Ancarani. Αν δεν κάνει επιτυχία με  αυτό το κομμάτι το γαλλικό ντουέτο, δύσκολα θα έχει ξανά τέτοια ευκαιρία.   

P.O.S. - sleepdrone/superposition

Πέρασε πολλά με την υγεία του τα τελευταία χρόνια ο P.O.S (Stefon Alexander), η νεφρική ανεπάρκεια του είχε κάνει τη ζωή πολύ δύσκολη. Έφτασε «μέχρι την άκρη της αβύσσου και ξαναγύρισε» όπως λέει. Μετά τη μεταμόσχευση νεφρού αναγεννήθηκε, άρχισε να ξαναγράφει κομμάτια και επιστρέφει με έναν «δυναμίτη» εννιά λεπτών όπου διηγείται όλη την περιπέτειά του και ξαναβλέπει με άλλα μάτια τη ζωή. Στο κομμάτι που συμμετέχει και ο 16χρονος γιος του τα λέει ωμά για τη βία της αστυνομίας, με περιγραφές που σαν εικόνες είναι σοκαριστικές, μιλάει για κοινωνική δικαιοσύνη, για την αγριάδα της νιότης, βάζει τις πανκ ρίζες του στο χιπ χοπ σε ένα από τα πιο ωραία κομμάτια που έχουν κυκλοφορήσει τους τελευταίους μήνες. Κι έχει ακόμα να δώσει πολλά. Είναι ο προάγγελος ενός άλμπουμ που αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.

Dälek - Guaranteed Struggle

Το νέο τους άλμπουμ Asphalt for Eden έρχεται τον Απρίλιο και το αναγγέλλουν με ένα κομμάτι κι ένα βίντεο που είναι από τις καλύτερες στιγμές τους. Εξακολουθούν να είναι αχαρακτήριστοι και δύσκολο να τους ταξινομήσεις σε κατηγορία, αλλά πάντα ορίτζιναλ χιπ χοπ.

Dälek - Guaranteed Struggle (OFFICIAL VIDEO) from deadverse recordings on Vimeo.

 

RM Hubbert with Kathryn Joseph - The Dog

Η Kathryn Joseph είναι μια πολύ ξεχωριστή φωνή, από τις πιο ιδιαίτερες νέες τραγουδίστριες και η συνεργασία της με τον RM Hubbert έδωσε αυτό το διαμαντάκι που είναι πολύ ύπουλο, -φαίνεται σαν το απόλυτο τίποτα, είναι μελό, απλοϊκό και μάλλον αδιάφορο αλλά μέχρι να τελειώσει το βίντεο σου κολλάει σαν τσίχλα. Εξαιρετικό βίντεο επίσης που θυμίζει Bruno Dumont.

The Dog - RM Hubbert with Kathryn Joseph from Chemikal Underground on Vimeo.

La Femme – Sphinx

Το πρώτο single από το νέο άλμπουμ τους που θα κυκλοφορήσει το Σεπτέμβριο και ακόμα δεν έχει όνομα. Το βίντεο θα μπορούσε να είχε προκαλέσει μεγαλύτερο θόρυβο, αλλά μάλλον κανείς δεν εντυπωσιάζεται πια από τα κακόγουστα γραφικά και λίγο γυμνό. 

 

D.R.A.M – Signals

Ένα από τα νέα κομμάτια που σου μπορούν να σου φτιάξουν τη διάθεση. Ο D.R.A.M είναι υπερβολικά χαρούμενος, με ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά, όχι μόνο επειδή περιτριγυρίζεται από όμορφες κυρίες. Εμφανίζονται και οι Chance The Rapper και Donnie Trumpet σε cameo ρόλους.

MeLo-X ft. Little Simz - FFFS

Ένα απίθανο κομμάτι, κι ας μην φαίνεται από την αρχή. Αν το αφήσεις να παίξει μέχρι το τέλος, θα καταλάβεις γιατί. Σαν αίσθηση μου θύμισε τα πρώτα κομμάτια των Soul II Soul κι ας μην έχει και τόση σχέση ο ήχος.  

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ