Milk & Honey

Milk & Honey Facebook Twitter
0
Milk & Honey Facebook Twitter

Σε όλα τα site που το πουλάνε (ως vintage πια) το έχουν στην κατηγορία «mod» και είναι ένα διαμαντάκι «λευκής» σόουλ που θυμίζει αρκετά τους Style Council.

Το Milk & Honey πρέπει να είναι το μοναδικό single που κυκλοφόρησαν ποτέ οι Tenfoots. Το αγόρασα μεταχειρισμένο μαζί με καμιά εικοσαριά παρόμοια της ίδιας εποχής (δισκάκια από ονόματα που δεν ακούστηκαν ποτέ, των αρχών των ’80s) και όσο κι αν έχω ψάξει, δεν έχω βρει καμία πληροφορία για το (7μελές!) γκρουπ από το Eastbourne. Προφανώς έβγαλαν αυτό και διαλύθηκαν, ή άλλαξαν σύνθεση και όνομα, κάτι πολύ συνηθισμένο εκείνη την εποχή. Το εξώφυλλο θυμίζει σκηνή από ταινία του Ken Loach (το Kathy Come Home) και έχει ένα άσχημο ζευγαράκι, ντυμένο με τα καλά του, σε επίσημη έξοδο. Αριστερά κάνει photo bombing μια κυρία επίσης καλοντυμένη, με καπέλο εκκλησίας, -το πιο πιθανό είναι να τραβήχτηκε Κυριακή πρωί. Και να μην ξέρεις από πού είναι, η φωτογραφία κάνει μπαμ ότι είναι τραβηγμένη σε βρετανική πόλη. Κυκλοφόρησε το 1983 από την  Nosrednas Records και σήμερα θα πρέπει να το έχουν ξεχάσει και οι ίδιοι οι μουσικοί του (που τους έλεγαν Dave, Ken, Raymond, Robin, John, Al και Maz).  

Milk & Honey Facebook Twitter

Για την ιστορία: Είχα αγοράσει πέντε δισκάκια για μία λίρα, σε ένα μικροσκοπικό δισκάδικο στο Hornsey, στο Finsbury Park.

Δεν έχει κάνει κανείς τον κόπο να το ανεβάσει στο YouTube.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ