Ο Αμερικάνος που ξύπνησε μια μέρα και μιλούσε Σουηδικά.

Ο Αμερικάνος που ξύπνησε μια μέρα και μιλούσε Σουηδικά. Facebook Twitter
5

Ο 61χρονος Michael Boatwright βρέθηκε μια μέρα αναίσθητος σε ένα μοτέλ στη Νότια Καλιφόρνια. Όταν συνήλθε μπορούσε να επικοινωνήσει μόνο στα Σουηδικά και δεν είχε καμία ανάμνηση από το παρελθόν του. Μέσω ενός μεταφραστή είπε στις αστυνομικές αρχές ότι δεν αναγνωρίζει τον άνδρα που βλέπει στην ταυτότητά του και ότι αυτός είναι απλώς ο "Johan Ek".

 

Κανείς δεν ξέρει τι έκανε στο Παλμ Σπρινγκς, όπου και βρέθηκε. Αν και τα ρούχα του και κάποια άλλα πράγματα που είχε μαζί του δηλώνουν ότι ασχολείται με το τένις. Οι γιατροί διέγνωσαν αμνησία που μπορεί να κρατήσει για μήνες και ίσως να προκλήθηκε από ένα τραυματικό γεγονός. Η γνώση Σουηδικών μάλλον προέρχεται από ένα ταξίδι του στη χώρα στο παρελθόν.

 

Τέσσερις μήνες μετά η αδερφή του τον αναγνώρισε σε δημοσιεύματα, αν και δεν τον είχε δει για χρόνια. "Ήταν πάντα ένας περιπλανητής. Θα γύριζε πίσω όταν ήθελε χρήματα ή κάτι άλλο από κάποιον. Μετά θα έφευγε πάλι." δήλωσε στη Desert Sun από τη Λουιζιάνα.

 

 

 

 

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπερτουρισμός: Το καλοκαίρι που η Ευρώπη γύρισε την πλάτη στους τουρίστες - Ανάλυση της Washington Post

Διεθνή / Υπερτουρισμός: Το καλοκαίρι που η Ευρώπη γύρισε την πλάτη στους τουρίστες - Ανάλυση της Washington Post

«Με τον αριθμό των επισκεπτών να αυξάνεται στα ύψη σε κορυφαίους προορισμούς όπως η Βαρκελώνη και η Βενετία, οι ντόπιοι το λένε δυνατά και καθαρά: Αρκετά», γράφει η αμερικανική εφημερίδα - Τι επισημαίνει για την περίπτωση της Ελλάδας
LIFO NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια