Δάσκαλος απολύθηκε γιατί έδειξε τους κοιλιακούς του

Δάσκαλος απολύθηκε γιατί έδειξε τους κοιλιακούς του Facebook Twitter
5


Δάσκαλος απολύθηκε γιατί έδειξε τους κοιλιακούς του Facebook Twitter


Ένας δάσκαλος στο Long Island εξαναγκάστηκε σε παραίτηση μετά την εμφάνισή του ως κομπάρσος στο ριάλιτι του δικτύου Bravo με τίτλο «Princesses: Long Island».

O Stefan Serie ήταν δάσκαλος σε δημοτικό και σύμφωνα με τα λεγόμενά του, εξαναγκάστηκε σε παραίτηση όταν εμφανίστηκε χωρίς μπλούζα σε σκηνή του ριάλιτι που γυρίστηκε σε πισίνα. Το ριάλιτι έχει θέμα 6 αυτοαποκαλούμενες «Αμερικανοεβραίες Πριγκίπισσες» που ζουν ακόμη με τους γονείς τους.

Ο Stefan δήλωσε στο Daily News πως «δεν έκανα κάτι το οποίο θα έλεγα στους μαθητές μου να μην κάνουν». Ο δάσκαλος πρόσθεσε ότι η ανανέωση της σύμβασής του ακυρώθηκε και αναγκάστηκε να αφήσει την δουλειά του χάνοντας τον μισθό των $75,000 το χρόνο.

Μετά την εμφάνισή του ως κομπάρσος, ο Stefan κράτησε απόσταση από την αμφιλεγόμενη εκπομπή, αφού όπως είπε «η συμπεριφορά κάποιων από τα μέλη του καστ είναι κάτι το οποίο δεν θα ήθελα να μεταφέρω ενώ προσπαθώ να προχωρήσω με τη ζωή μου».

Πάντως ο Stefan ήταν δημοφιλής στους μαθητές του και προς υποστήριξή του οργανώθηκε διαμαρτυρία. Ένας μαθητής του μάλιστα δήλωσε ότι: «Ήταν ο αγαπημένος μου δάσκαλος. Ήταν ο καλύτερος δάσκαλος και ο καλύτερος προπονητής. Γνώριζε το αντικείμενό του και μου έμαθε πολλά. Μιλούσε με τους μαθητές του σαν να ήταν φίλοι του και δεν επιδείκνυε τη δύναμή του. Ο καλύτερος δάσκαλος, ο καλύτερος προπονητής και ένας από τους καλύτερούς μου φίλους επίσης».

[via]

It's Viral
5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπεν Άφλεκ - Τζένιφερ Λόπεζ: Η έντονη ερωτική τους χημεία κατά τη διάρκεια της κοινής τους εμφάνισης

It's Viral / Μπεν Άφλεκ - Τζένιφερ Λόπεζ: Η έντονη ερωτική τους χημεία κατά τη διάρκεια της κοινής τους εμφάνισης

Κατά τη διάρκεια της πρώτης κοινής τους εμφάνισης μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου τους, το πρώην ζευγάρι φέρεται να μην «μπορούσαν να κρατήσουν τα χέρια τους μακριά ο ένας από τον άλλον».
LIFO NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια