Ξέσπασε σε λυγμούς ο Ερντογάν

Ξέσπασε σε λυγμούς ο Ερντογάν Facebook Twitter
3

Ξέσπασε σε λυγμούς ο πρωθυπουργός της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κατά τη διάρκεια συνέντευξης που έδινε στο τηλεοπτικό δίκτυο Ulike TV.

Ο Ερντογάν δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του, όταν, παρακολουθώντας  ρεπορτάζ που προβλήθηκε, άκουσε το γράμμα που είχε γράψει το ανώτερο στέλεχος της Μουσουλμανικής Αδελφότητας Μοχάμεντ Αλ-Μπελτάγκι, στην κόρη του Άσμαα, η οποία φέρεται να σκοτώθηκε από τις αιγυπτιακές δυνάμεις ασφαλείας.

Ακούγοντας το γράμμα, ο Ερντογάν εκμυστηρεύτηκε στο κανάλι πως αναλογίστηκε τη δική του καθημερινότητα. Γυρίζει στο σπίτι μετά τα μεσάνυχτα και δεν έχει χρόνο ελεύθερο για να περάσει με τα παιδιά του. «Δεν μιλώ ως πρωθυπουργός, αλλά ως πολίτης. Μια φορά, όταν γύρισα αργά στο σπίτι, είδα ένα σημείωμα της κόρης μου στην πόρτα. Μου ζητούσε να περάσω μια νύχτα στο σπίτι μαζί της αλλά δούλευα σκληρά και δεν είχα την δυνατότητα να το κάνω...», είπε ξεσπώντας σε λυγμούς.

Η συγκίνηση του Ερντογάν είχε ξεκινήσει από τη στιγμή που ο Αλ-Μπαλτάζι γράφει ότι δεν είχε την ευκαιρία να μιλήσει για όσα ήθελε με την έφηβη κόρη του, «Βλέπω τα δικά μου παιδιά στο γράμμα» είπε ο Τούρκος Πρωθυπουργός.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δομινικανή Δημοκρατία: «Παραμένουν θαμμένοι στα συντρίμμια» - Τουλάχιστον 113 οι νεκροί

Διεθνή / Δομινικανή Δημοκρατία: «Παραμένουν θαμμένοι στα συντρίμμια» - Τουλάχιστον 113 οι νεκροί στο κέντρο

Συγγενείς και φίλοι των θαμώνων που αγνοούνται, παρέμειναν όλο το βράδυ έξω από το κέντρο με την ελπίδα να μάθουν νέα για τους ανθρώπους τους που βρίσκονταν παρόντες όταν κατέρρευσε η οροφή στο Jet Set
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια