Νταβούτογλου: «Να είναι το Αιγαίο πάντα ελεύθερο»

Νταβούτογλου: «Να είναι το Αιγαίο πάντα ελεύθερο» Facebook Twitter
4

Ένα «περίεργο» μήνυμα φιλίας είχε για τη χώρα μας ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Αχμέτ Νταβούτογλου, που βρίσκεται στην Αθήνα. Κατά τη συνάντηση του με τον Βαγγέλη Μειμαράκη, παραλαμβάνοντας αντίγραφο μικρού ιστιοπλοϊκού σκάφους, ο τούρκος ΥΠΕΞ είπε:  "Εμείς πάντα επιθυμούμε το Αιγαίο θάλασσα φιλίας και συνεργασίας και να είναι πάντα ελεύθερο".

Βεβαίως την "πάσα", άθελα του, την έδωσε ο πρόεδρος της Βουλής που δίνοντας το δώρο είπε: «Εύχομαι το καραβάκι αυτό να κυκλοφορεί ελεύθερο στο Αιγαίο».


Το πρωί ο κ. Νταβούτογλου είχε συναντηθεί με τον Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος του έθεσε μεταξύ άλλων και το θέμα της παράνομης μετανάστευσης. Αυτή την ώρα συναντάται με το Δημήτρη Αβραμόπουλο.
4

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένας χρόνος από το δυστύχημα στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων στη Λιβύη - Ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ

Πολιτική / Ένας χρόνος από το δυστύχημα στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων στη Λιβύη - Ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ

«Ουδεμία ενημέρωση υπάρχει, ουδείς ανέλαβε την ευθύνη της απώλειας αυτών των ζωών και επικρατεί  πλήρης άγνοια για τη διοικητική και δικαστική έρευνα», επισημαίνει το ΠΑΣΟΚ
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης για «Σπίτι μου 2»: Επιλέξιμοι και όσοι πληρούν τα εισοδηματικά κριτήρια σε βάθος τριετίας

Πολιτική / Μητσοτάκης για «Σπίτι μου 2»: Επιλέξιμοι και όσοι πληρούν τα εισοδηματικά κριτήρια σε βάθος τριετίας- Τι αλλάζει

Δύο νέες διευκολύνσεις για όσους υποβάλλουν αίτημα συμμετοχής στο νέο πρόγραμμα - Στη σύσκεψη εξετάστηκε και το νέο πρόγραμμα άτοκων δανείων «Αναβαθμίζω το Σπίτι μου»
LIFO NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια