Πέφτει κι άλλο η Χ.Α.

Πέφτει κι άλλο η Χ.Α. Facebook Twitter
3

Σημαντική πτώση στα ποσοστά της Χ.Α. δείχνει νέα δημοσκόπηση που έγινε από την Alco για την εφημερίδα Πρώτο Θέμα. Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση η Χ.Α. παίρνει 6,4% τον Οκτώβριο από 10,8% τον Ιούνιο.

Στην πρόθεση ψήφου η ΝΔ διατηρεί το προβάδισμα έναντι του ΣΥΡΙΖΑ με 0,9 μονάδες μπροστά, ενώ αυξάνει και το ποσοστό της από 21,5% που ήταν στις 25-26 Σεπτεμβρίου στο 22,8 %. Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης από το 20,3 στα τέλη Σεπτεμβρίου ανέβηκε στο 21,9 %. Το ΠΑΣΟΚ βρίσκεται στο 6,2%, το ΚΚΕ στο 4,7%, η ΔΗΜΑΡ στο 3,9% ενώ οι ΑΝΕΛ χάνουν 0,4% σε σχέση με την προηγούμενη δημοσκόπηση. .

Εγκληματική οργάνωση θεωρούν τη Χ.Α. σχεδόν οι 7 στους 10, ενώ 2 στους 10 θεωρούν ότι δεν πρόκειται για εγκληματική οργάνωση.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διαγραφή Σαλμά ζητά ο Μητσοτάκης - Τον παραπέμπει στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΝΔ

Πολιτική / Διαγραφή Σαλμά ζητά ο Μητσοτάκης - Τον παραπέμπει στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΝΔ

Μετά την ερώτηση στη βουλή για τα «κόκκινα δάνεια» και τις αιχμές του βουλευτή κατά του Κωστή Χατζηδάκη ότι «πρέπει να έχεις δουλέψει στη ζωή σου για να καταλάβεις τον πολίτη»
LIFO NEWSROOM
ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κασσελάκης στην Άρτα την ώρα που συνεδριάζει η Κεντρική Επιτροπή - Η «απάντηση» της Γεροβασίλη

Πολιτική / ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κασσελάκης στην Άρτα την ώρα που συνεδριάζει η Κεντρική Επιτροπή - Η «απάντηση» της Γεροβασίλη

«Θα μπορούσε να επισκεφτεί την Άρτα μια άλλη ημέρα και όχι την ώρα της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος που θέλει να ηγηθεί» σχολίασε σε ανάρτησή της
LIFO NEWSROOM
Τζάκρη: Θα κάνω μήνυση εναντίον του Ραγκούση - Η απάντησή του

Πολιτική / Τζάκρη: Θα κάνω μήνυση εναντίον του Ραγκούση - Η απάντησή του

«Αναγκάζομαι να προσφύγω στη Δικαιοσύνη διότι παραδέχθηκε ότι άσκησε bullying εναντίον μου, αποδίδοντας τη συμπεριφορά του στην προάσπιση του δημοσίου συμφέροντος» λέει η γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Αν 2 στους 10 ειναι μέλη (δηλαδή εκλογικά 200.000 - 300.000 άτομα), τότε το ποσοστό της θα ήταν 60% και όχι 6%!Η απάντηση είναι άλλη και εξηγείται μια χαρά: 2 στους 10 είναι φασίστες/ρατσιστές στην Ελλάδα (μη πω και παραπάνω, απλά δειτε λιγο γύρω σας), απλά «φωλιάζουν» στη ΝΔ, ΑΝΕΛ προς το παρόν, μεχρι να καταλαγιάσει το αντιΧΑ κλίμα!
Απορία το έχω γιατί ασχολούμαστε με τα ποσοστά των δημοσκοπήσεων γενικότερα,πόσο μάλλον όταν ασχολούμαστε με αυτά που αναφέρονται στην Χ.Α..Δηλαδή,είναι σαν να προσπαθούν να δημιουργήσουν μια "ψεύτικη" ελπίδα στον κόσμο ότι,άπαξ και δεν μπούνε στην Βουλή,ξεμπερδέψαμε με τον φασισμό ή τον ναζισμό.Τον χαρακτήρα και την ιδεολογία πίσω από αυτήν την οργάνωση ξεκίνησαν να τον καταγγέλλουν πριν από τις εκλογές του '12 και παρ'όλα αυτά κάποιοι τους ψήφισαν.Άρα δεν μιλάμε μόνο για το ότι η άνοδος της Χ.Α. ήταν απόρροια της κρίσης,αλλά σαν νοοτροπία ο φασισμός και νεοναζισμός είναι ριζωμένος σε αρκετά μεγάλη μερίδα της ελληνικής κοινωνίας.Οι die hard fans είναι ακόμα εκεί και θα παραμείνουν και οι λοιποί κρυπτοφασίστες(που "ξεσάλωσαν",απελευθερωμένοι από τα "ταμπού"που τους είχαν δημιουργηθεί από μεταπολίτευση και μετά,επειδή είχαν θεωρήσει πως πλέον δεν έχουν να ντρέπονται για την ιδεολογία τους μιας και ένα κόμμα τους πλέον θα ήταν στην Βουλή) ντροπιασμένοι και πάλι από την κατακραυγή που ακολούθησε την δολοφονία του Παύλου θα ξαναγυρίσουν στις "ντουλάπες" τους.Έπαψαν να είναι φασίστες;Έπαψαν να σπέρνουν απογόνους που θα τους μεταλαμπαδεύσουν αυτές τις "λαμπρές" ιδέες;