Πακιστάν: αθωώθηκε τελικά το μωρό 9 μηνών

Πακιστάν: αθωώθηκε τελικά το μωρό 9 μηνών Facebook Twitter
4

Αθώο κήρυξε το μωρό εννέα μηνών και την οικογένεια του δικαστής στο Πακιστάν, απαλλάσσοντας τους από την κατηγορία για απόπειρα φόνου αστυνομικού.

Το μωρό είχε εμπλακεί στην ιστορία χωρίς κανείς να ξέρει γιατί από έναν αστυνομικό, ο οποίος του είχε απαγγείλει κατηγορίες μετά από ένα περιστατικό όπου η οικογένειά του συγκρούστηκε με εργαζόμενους μιας εταιρείας αερίου που προσπαθούσαν να εισπράξουν ανεξόφλητους λογαριασμούς.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν όλη την οικογένεια, μαζί και το μωρό, το οποίο πέρασε κανονικά όλη τη διαδικασία των δακτυλικών αποτυπωμάτων κτλ κλαίγοντας.

Στο δικαστήριο το κρατούσε αγκαλιά ο παππούς του και έπινε γάλα κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας.

"Η αστυνομία είπε στο δικαστήριο πως το γεγονός ότι ο Μούσα κατονομάζεται στην υπόθεση της επίθεσης εναντίον αστυνομικών και αξιωματούχων της εταιρείας αερίου ήταν ένα ανθρώπινο σφάλμα και ο Μούσα δεν χρειάζεται", δήλωσε προς το Ρόιτερς ο συνήγορος της οικογένειας Ιρφάν Σαντίκ, όπως γράφει και η Ημερησία.

Αν και ο Μούσα απαλλάχθηκε, τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας θα δικαστούν κανονικά.

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μην τους βάλετε στην ίδια σκηνή: Αυτές είναι οι πέντε πιο τοξικές «κόντρες» της μουσικής βιομηχανίας

Διεθνή / Μην τους βάλετε στην ίδια σκηνή: Αυτές είναι οι πέντε πιο τοξικές «κόντρες» της μουσικής βιομηχανίας

Η πρόσφατη συμφιλίωση της Madonna με τον Έλτον Τζον έβαλε τέλος σε μία μακροχρόνια διαμάχη, αλλά στον κόσμο της μουσικής πολλές ακόμη «κόντρες» δεν έχουν επιλυθεί
LIFO NEWSROOM
ΗΠΑ: Απαγόρευσαν τη Μάγια Αγγέλου από τη στρατιωτική βιβλιοθήκη - Αφαιρέθηκαν τίτλοι για ρατσισμό, φεμινισμό και το Ολοκαύτωμα

Διεθνή / ΗΠΑ: Απαγόρευσαν τη Μάγια Αγγέλου από τη στρατιωτική ακαδημία - Αφαιρέθηκαν τίτλοι για το Ολοκαύτωμα

Η αυτοβιογραφία της Μάγια Αγγέλου «Ξέρω γιατί κελαηδάει το πουλί στο κλουβί» ήταν ένας από τους 381 τίτλους που αφαιρέθηκαν στο πλαίσιο «εξάλειψης της DEI»
LIFO NEWSROOM
Παρίσι: Συνελήφθη υποστηρικτής της Λεπέν - Απειλούσε «με γκιλοτίνες» δικαστή που την έκρινε ένοχη

Διεθνή / Παρίσι: Συνελήφθη υποστηρικτής της Λεπέν - Απειλούσε «με γκιλοτίνες» δικαστή που την έκρινε ένοχη

Σε εξέλιξη οι έρευνες της δικαστικής αστυνομίας για τις απειλές εναντίον της Μπενεντίκτ ντε Περθουί που αποφάσισε τον 5ετή αποκλεισμό της Μαρίν Λεπέν από την πολιτική
LIFO NEWSROOM
Βέλγος πρίγκιπας ζητούσε και επιδόματα κοινωνικής ασφάλισης, πέρα ​​από το βασιλικό «μισθό»

Διεθνή / Βέλγος πρίγκιπας ζητούσε και επιδόματα κοινωνικής ασφάλισης, πέρα ​​από το βασιλικό «μισθό»

Ο πρίγκιπας Λοράν του Βελγίου υποστήριξε ότι η δουλειά του του παρείχε τα ίδια οφέλη με τους ανεξάρτητους επιχειρηματίες, αλλά το δικαστήριο στις Βρυξέλλες διαφώνησε
LIFO NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Κλασσικά... Οι εγκέφαλοι από τις σπείρες, αρχιμαφιόζοι και μεγαλοέμποροι καρτέλ πάντα κάτι θα γίνει και θα απαλλαχτούν των κατηγοριών... Από την Ελλάδα μέχρι το Πακιστάν η ίδια διαφθορά!! Αίσχος!!