Η Ρωσία είναι πλέον σε ύφεση

Η Ρωσία είναι πλέον σε ύφεση Facebook Twitter
1

Η Ρωσία είναι πλέον σε ύφεση σημειώνει η αποστολή του ΔΝΤ στη Μόσχα, σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters.

«Εφόσον η ύφεση ερμηνεύεται με δύο συνεχόμενα τρίμηνα αρνητικής ανάπτυξης, τότε η Ρωσία βρίσκεται πλέον σε ύφεση», δήλωσε ο επικεφαλής της αποστολής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου στη Μόσχα, Antonio Spilimbergo, όταν ερωτήθηκε από δημοσιογράφους. Μάλιστα ο κ. Spilimbergo έκανε σαφές ότι αναμένεται περαιτέρω συρρίκνωση.

Η αποστολή του ΔΝΤ  συνδέει την ύφεση με την κατάσταση στην Ουκρανία και τις κυρώσεις της Δύσης και εκτιμά ότι μια λύση στο θέμα της Ουκρανίας θα μπορούσε να μειώσει τις οικονομικές αβεβαιότητες της ρωσικής οικονομίας.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επίθεση με μαχαίρι στη Γαλλία: «Αλλάχ Ακμπάρ» φώναξε ο δράστης - Είχε καταδικαστεί για υποκίνηση τρομοκρατίας

Διεθνή / Επίθεση με μαχαίρι στη Γαλλία: «Αλλάχ Ακμπάρ» φώναξε ο δράστης - Είχε καταδικαστεί για υποκίνηση τρομοκρατίας

Συνελήφθη ο δράστης - Η Αντιτρομοκρατική Εισαγγελία της Γαλλίας ανακοίνωσε την έναρξη έρευνας για «δολοφονία σε σχέση με τρομοκρατικό εγχείρημα»
LIFO NEWSROOM
Ουκρανία: Ο Τραμπ προτείνει «ταχύ τερματισμό» του πολέμου χωρίς αναφορά σε εδαφική ακεραιότητα

Διεθνή / Ουκρανία: Ο Τραμπ προτείνει «ταχύ τερματισμό» του πολέμου χωρίς αναφορά σε εδαφική ακεραιότητα

Κείμενο απόφασης 65 λέξεων για «ταχύ τερματισμό» του πολέμου χωρίς αναφορά στον σεβασμό της εδαφικής ακεραιότητας της Ουκρανίας φέρνει η κυβέρνηση Τραμπ στην Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια