Ετοιμάζουν επαναπρόσληψη των απολυμένων του μετρό

Ετοιμάζουν επαναπρόσληψη των απολυμένων του μετρό Facebook Twitter
11

Στην επαναπρόσληψη 250 απολυμένων συμβασιούχων υπαλλήλων του μετρό θα προχωρήσει με την κατάθεση τροπολογίας η κυβέρνηση, σύμφωνα με δημοσίευμα του Έθνους.

Αναμένεται η γνωμοδότηση του υπ. Διοικητικής Μεταρρύθμισης που αν είναι θετική θα προχωρήσει η επαναπρόσληψη χωρίς τις διαδικασίες εξετάσεων μέσω ΑΣΕΠ.

Η ανανέωση των συμβάσεων είχε παγώσει μετά το πόρισμα Ρακιντζή που έκανε λόγο για αθρόες κομματικές προσλήψεις.

Ελλάδα
11

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αμαλιάδα: Η νέα καταγγελία για βρέφος που παρουσίασε αναπνευστικά προβλήματα όσο ήταν με την 24χρονη

Ελλάδα / Αμαλιάδα: Η νέα καταγγελία για βρέφος που παρουσίασε αναπνευστικά προβλήματα όσο ήταν με την 24χρονη

Αυτή τη στιγμή, οι αρχές αναμένουν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τα αποτελέσματα των ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων του τελευταίου βρέφους που έχασε τη ζωή του τον περασμένο Αύγουστο, του μικρού Παναγιώτη
LIFO NEWSROOM

σχόλια

5 σχόλια
Δυστηχώς ακόμη και σήμερα είναι δύσκολο να αντιληφθούν και οι δύο πλευρές (πολιτική ηγεσία, εργαζόμενοι) ότι το "ο σώζων εαυτό σωθείτω" είναι μια λανθασμένη πρακτική.
"...μετά το πόρισμα Ρακιντζή που έκανε λόγο για αθρόες κομματικές προσλήψεις."Άντε καλέ, απλά θα επαναπροσληφθούν εντελώς αξιοκρατικά 250 βύσματα.
@ημίθεος αναβαθμίστηκες σε θεό για εμένα. Πότε κυβέρνησε ο ΣΥΡΙΖΑ κι έκανε αμέτρητες προσλήψεις στο δημόσιο; Κατέστη εφικτό το ταξίδι σε παράλληλα σύμπαντα και το έχασα; Ας το κάνει πρώτα και κατηγορούμε μετά, πως προδικάζει κανείς κάτι χωρίς να έχει συμβεί; Ακούγεται τρελό.