Όποτε θέλουν θα παίρνουν άδεια οι εργαζόμενοι του Ρίτσαρντ Μπράνσον

Όποτε θέλουν θα παίρνουν άδεια οι εργαζόμενοι του Ρίτσαρντ Μπράνσον Facebook Twitter
5

Όποτε θέλουν θα μπορούν να παίρνουν άδεια οι 170 υπάλληλοι στα γραφεία των εταιρειών του Ρίτσαρντ Μπράνσον στις ΗΠΑ και στη Μ. Βρετανία μετά από απόφαση του δισεκατομμυριούχου εργοδότη τους.

Όπως είπε ο Μπράνσον η απόφαση του αυτή που θα αυξήσει την παραγωγικότητα τίθεται αμέσως σε εφαρμογή.

Ετσι, οι εργαζόμενοι θα μπορούν να φύγουν από τη δουλειά τους χωρίς να ζητήσουν έγκριση για την άδεια και θα λείπουν για όσο επιθυμούν αρκεί η απουσία τους να μην αποδειχθεί επιζήμια για την επιχείρηση.

«Θα είναι στο χέρι του εργαζόμενου να απαντήσει αν και πότε θέλει να λείψει μερικές ώρες, μία εβδομάδα ή έναν μήνα, αρκεί να είναι 100% σίγουροι ότι οι ίδιοι και η ομάδα τους είναι εντός των χρονοδιαγραμμάτων για κάποιο πρότζεκτ και η απουσία τους δεν θα βλάψει την επιχείρηση ή την καριέρα τους», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μπράνσον.

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΕ: Οποιαδήποτε γυναίκα από το Αφγανιστάν μπορεί να ζητήσει άσυλο στην Ευρώπη

Διεθνή / ΕΕ: Οποιαδήποτε γυναίκα από το Αφγανιστάν μπορεί να ζητήσει άσυλο στην Ευρώπη

Το Δικαστήριο υπογραμμίζει ότι τα μέτρα των Ταλιμπάν, που περιορίζουν τα δικαιώματα των γυναικών, συνιστούν διώξεις, αναγνωρίζοντας τη βαρύτητα των διακρίσεων εναντίον τους
LIFO NEWSROOM
Μαρκ Ζούκερμπεργκ: Ξεπέρασε τον Τζεφ Μπέζος και είναι πλέον ο δεύτερος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο

Διεθνή / Μαρκ Ζούκερμπεργκ: Ξεπέρασε τον Τζεφ Μπέζος και είναι πλέον ο δεύτερος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο

Ο Ζούκερμπεργκ είδε την περιουσία του να αυξάνεται κατά 78 δισεκατομμύρια δολάρια φέτος, περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον από τους 500 πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο
LIFO NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Καλή ιδέα, αρκεί να έχει υπαλλήλους με επαγγελματισμό και υπευθυνότητα, και πιστεύω οτι ο συγκεκριμένος τους έχει.Δύσκολα κάτι τέτοιο θα μπορούσε να εφαρμοστεί στην Ελλάδα.
Με πρόλαβες, και μάλιστα η απουσία δεν ήταν "βλαπτική" για το δημόσιο αφού όσο περισσότεροι βρίσκονται εκεί τόσο περισσότερα δικαιολογητικά και σφραγίδες απαιτούνται.
Ε ναι αφου για καθε πραγματικη θεση υπαρχουν δυο τρεις νοματαιοι και κλαιγονται κιολας οτι πρεπει να ερθουν και αλλοι για αυτο το λογο ακριβως να μπορουν να φευγουν οποτε γουσταρουν. Βεβαια σε μερικα ποστα καποιοι δουλευουν για δυο προκειμενου να βγει και εις περας καποια δουλεια. Αλλα η Κα Δουρου και το συναφι της δε θελουν αξιολογηση. Γνωριζουν οτι οι Ελληνες θα κανουν το σωστο λογω συνειδησης. Εγω παλι σαν ΔΥ γιατι αυτο δε το ειδα ποτε μου ειναι αλλο θεμα.
«Θα είναι στο χέρι του εργαζόμενου να απαντήσει αν και πότε θέλει να λείψει ........ αρκεί να είναι 100% σίγουροι ότι...... η απουσία τους δεν θα βλάψει την επιχείρηση ή την καριέρα τους», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μπράνσον .Χωρις,ομως,να αναφερει το ποιος θα κρινει,τελικα, εαν η "απουσια" ηταν "βλαπτικη" για την εταιρεια, και με ποια κριτηρια.Ενδιαφερον ! Πολυ ενδιαφερον !