Ηθοποιός του Goodfellas κάνει μήνυση στους Simpsons

Ηθοποιός του Goodfellas κάνει μήνυση στους Simpsons Facebook Twitter
1
Ηθοποιός του Goodfellas κάνει μήνυση στους Simpsons Facebook Twitter

Ο Frank Sivero, ο ηθοποιός που υποδύθηκε τον Frankie Carbone στην ταινία του 1990 «Goodfellas» υποστηρίζει ότι οι Simpsons τον αντέγραψαν – και τώρα ζητάει αποζημίωση 250 εκατομμυρίων.

Συγκεκριμένα, ο Sivero ισχυρίζεται ότι όταν προετοιμαζόταν για το ρόλο του στο Goodfellas έμενε δίπλα σε δύο σεναριογράφους των Simpsons. Το 1991 οι Simpsons εγκαινίασαν έναν νέο χαρακτήρα, τον Louie, μέλος της τοπικής μαφίας του Springfield, και ο Louie μοιάζει στον Frankie της ταινίας.

Ηθοποιός του Goodfellas κάνει μήνυση στους Simpsons Facebook Twitter

Οι Simpsons έχουν βγάλει περισσότερα από 12 δις δολάρια όλα αυτά τα χρόνια και ο Sivero αναφέρει στην μήνυση ότι ο παραγωγός James L. Brooks «ήξερε πολύ καλά ποιος είναι ο Sivero και ότι ο χαρακτήρας του Louie είναι βασισμένος στον ήρωα των Goodfellas.»

Μηνύσεις σχετικά με την ομοιότητα χαρακτήρων είναι πολύ συνηθισμένες στο χώρο του θεάματος αλλά αυτή είναι ιδιαίτερη λόγω του πολύ μεγάλου ποσού και του χρόνου που έχει περάσει στο μεταξύ. Ο Louie, μέλος της ομάδας του Fat Tony του Springfield, εμφανίστηκε τον Οκτώβριο του 1991 και από τότε έχει εμφανιστεί σε δεκάδες επεισόδια των Simpsons.

Δείτε τις καλύτερες στιγμές του Frankie Carbone παρακάτω:

Oι Simpsons, η μακροβιότερη σειρά animation στην ιστορία της τηλεόρασης, προβάλλεται στην Ελλάδα από το κανάλι Fox. To Fox είναι διαθέσιμο μέσω NOVA, OTE TV και CYTA Hellas.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Baby Reindeer: «Αν περνάτε δύσκολες στιγμές, συνεχίστε να αγωνίζεστε και όλα θα πάνε καλά»

TV & Media / Baby Reindeer: «Συνεχίστε να αγωνίζεστε και τα πράγματα θα πάνε καλά» είπε στα Emmy ο δημιουργός της σειράς

«Πριν 10 χρόνια ήμουν πεσμένος και ξεπεσμένος, ποτέ δεν πίστευα ότι θα μπορούσα να φτιάξω τη ζωή μου» ήταν το μήνυμα του δημιουργού της σειράς, Ρίτσαρντ Γκαντ
LIFO NEWSROOM
Παρουσιάστρια του BBC «κόλλησε» στο κινητό και άρχισε να σκρολάρει on air για ένα ολόκληρο λεπτό

TV & Media / Παρουσιάστρια του BBC ήταν on air για ένα ολόκληρο λεπτό αλλά δεν το ήξερε και σκρόλαρε στο κινητό

Η 46χρονη Αννίτα ΜακΒέι κοκκίνισε εμφανώς όταν συνειδητοποίησε ότι οι μεσημεριανές ειδήσεις είχαν «παγώσει» για ένα ολόκληρο λεπτό και οι τηλεθεατές την έβλεπαν να είναι «κολλημένη» στο κινητό της
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια