Αυτή είναι ίσως η πιο extreme εμφάνιση της Lady Gaga, τουλάχιστον για την εβδομάδα που διανύουμε. Η 28χρονη μόλις ολοκλήρωσε την περιοδεία της με μια συναυλία στο Παρίσι και λίγη ώρα αργότερα εμφανίστηκε φορώντας αυτό.
![H τελευταία εμφάνιση της Gaga ξεπερνά κάθε φαντασία](/sites/default/files/styles/main/public/articles/2020-11-19/gaga1_3.jpg?itok=6Z_x5yi1)
I'm A Star pic.twitter.com/WdzHiovtkn
— Lady Gaga (@ladygaga) November 25, 2014
Τα περισσότερα μέσα το χαρακτηρίζουν σαν αστραφτερή φουσκωτή στολή αχινού. Άλλα πάλι απορούν και αναφέρουν πως η τραγουδίστρια δυσκολευόταν να περπατήσει και να σταθεί με αυτό το αλλόκοτο "φόρεμα". Η δημιουργία ανήκει σύμφωνα με τον Independent στον 20χρονο φοιτητή της σχολής μόδας Central Saint Martins, Jack Irving.
![H τελευταία εμφάνιση της Gaga ξεπερνά κάθε φαντασία](/sites/default/files/styles/main/public/articles/2020-11-19/gaga34_1.jpg?itok=vw0AzhZ-)
Λίγο μετά την είσοδό της στον χώρο του πάρτι η στολή ξεφούσκωσε και η Gaga έμεινε με τα εσώρουχα.
Lady Gaga is a star... literally! Pics: http://t.co/tKltb8OpQm http://t.co/ZMLTSRoS6B
— Lady Gaga Daily (@gagadaily) November 25, 2014
σχόλια