Στροφή Κουβέλη: Αν βουλευτής μου ψηφίσει Πρόεδρο δεν θα τον θεωρήσω αποστάτη και αργυρώνητο

Στροφή Κουβέλη: Αν βουλευτής μου ψηφίσει Πρόεδρο δεν θα τον θεωρήσω αποστάτη και αργυρώνητο Facebook Twitter
5

«Αν κάποιος βουλευτής της Δημοκρατικής Αριστεράς υπερψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας είναι αυτονόητο πως δεν θα τον θεωρήσω ούτε αποστάτη, ούτε αργυρώνητο», δήλωσε ο πρόεδρος του κόμματος, Φώτης Κουβέλης, μιλώντας σήμερα στον σταθμό ΒΗΜΑ FM.

Νωρίτερα πάντως ο κ. Κουβέλης είχε σημειώσει ότι οι 10 βουλευτές της ΔΗΜΑΡ είναι δεσμευμένοι από τις αποφάσεις των κομματικών οργάνων να καταψηφίσουν και στις τρεις ψηφοφορίες.

Ο Πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ δεν επιβεβαίωσε προεκλογική συμμαχία με τον ΣΥΡΙΖΑ, απαντώντας σε σχετική ερώτηση με τη φράση  «όλα ανοικτά».

Σημείωσε δε ότι η ΔΗΜΑΡ θα διατηρήσει την πολιτική και οργανωτική αυτονομία της και ότι την εκλογική τακτική  θα την αποφασίσουν τα όργανα του κόμματος.

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μαρινάκης: Στις 4/3 η προανακριτική για Τριαντόπουλο, στις 5/3 η συζήτηση για τα Τέμπη

Πολιτική / Μαρινάκης: Στις 4/3 η προανακριτική για Τριαντόπουλο, στις 5/3 η συζήτηση για τα Τέμπη

Την απόλυτη εμπιστοσύνη του στη δικαιοσύνη διατύπωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, απαντώντας σε ερώτημα για αν εξετάζεται σοβαρά η υπόθεση των Τεμπών
LIFO NEWSROOM
«Πληθαίνουν τα ανησυχητικά σημάδια για το πολιτικό σύστημα»

LiFO politics / «Πληθαίνουν τα ανησυχητικά σημάδια για το πολιτικό σύστημα»

«Συστημικά κόμματα, που έχουν κυβερνήσει τη χώρα, στην προσπάθεια τους να προσεγγίσουν το αντισυστημικό ακροατήριο, θολώνουν τη γραμμή τους και παθαίνουν ζημιά» αναφέρει στην Βασιλική Σιούτη ο διευθυντής της εταιρείας Δημοσκοπήσεων Opinion Poll, Ζαχαρίας Ζούπης.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Η Κωνσταντοπούλου καταθέτει μήνυση και αγωγή κατά της Κανέλλη: «Μου ρίχνουν λάσπη οι επαναστάτες του καναπέ»

Πολιτική / Η Κωνσταντοπούλου καταθέτει μήνυση και αγωγή κατά της Κανέλλη: «Μου ρίχνουν λάσπη οι επαναστάτες του καναπέ»

Ανακοίνωσε ότι καταθέτει μήνυση και αγωγή εναντίον της κυρίας Κανέλλη, κατηγορώντας την για συκοφαντικά ψεύδη και επίθεση με σκοπό να αποδυναμώσει την πολιτική της δράση
LIFO NEWSROOM
Εξαιρούνται οι αμυντικές δαπάνες από το Σύμφωνο Σταθερότητας -«Κρίσιμο βήμα για την ασφάλεια της ΕΕ» λέει ο Μητσοτάκης

Πολιτική / Εξαιρούνται οι αμυντικές δαπάνες από το Σύμφωνο Σταθερότητας -«Κρίσιμο βήμα για την ασφάλεια της ΕΕ» λέει ο Μητσοτάκης

«Αυτό θα επιτρέψει στα κράτη-μέλη να αυξήσουν σημαντικά τις αμυντικές τους δαπάνες, αλλά με ελεγχόμενο τρόπο και υπό όρους», ανέφερε η φον ντερ Λάιεν, προσθέτοντας ότι η Επιτροπή θα προτείνει ένα ευρύτερο πακέτο εξατομικευμένων εργαλείων, προσαρμοσμένων στις ανάγκες κάθε χώρας
LIFO NEWSROOM
Σε δημόσια διαβούλευση νομοσχέδιο για τις δημοτικές επιχειρήσεις ύδρευσης – αποχέτευσης

Πολιτική / Σε δημόσια διαβούλευση νομοσχέδιο για τις δημοτικές επιχειρήσεις ύδρευσης – αποχέτευσης

Στο πλαίσιο των ρυθμίσεων, προβλέπεται επιδότηση έως 70% των ληξιπρόθεσμων οφειλών των Δ.Ε.Υ.Α. προς τους παρόχους ηλεκτρικής ενέργειας, καθώς και η θέσπιση κοινού κανονιστικού πλαισίου λειτουργίας, τιμολογιακής πολιτικής και σχεδίων ασφάλειας τροφοδοσίας νερού
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης: Σκοπός να έχουμε 900 λεωφορεία έως τα μέσα του 2025 και πιο συχνά δρομολόγια

Πολιτική / Μητσοτάκης: Σκοπός να έχουμε 900 λεωφορεία έως τα μέσα του 2025 και πιο συχνά δρομολόγια

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε το αμαξοστάσιο των Οδικών Συγκοινωνιών ( ΟΣΥ ) στον 'Αγιο Ιωάννη Ρέντη όπου στεγάζονται καινούργια ηλεκτρικά λεωφορεία και λεωφορεία φυσικού αερίου
LIFO NEWSROOM

σχόλια

5 σχόλια
Ένα από τα καλά που θα γίνουν οποτεδήποτε γίνουν εκλογές, είναι ότι θα εξαφανιστούν (ελπίζω) από την πολιτική ζωή διάφοροι Λυκούδηδες, Ψαριανοί, Τατσόπουλοι κλπ. Να προσθέσω και τον συγκεκριμένο-ελπίζω στην πολιτική εξαφάνιση του Κουβέλη. Η αριστερά πρέπει να αποβάλλει από μέσα της διάφορους τέτοιους "αριστερούς". Και ο ΣΥΡΙΖΑ να σταματήσει κάθε συζήτηση με την ΔΗΜΑΡ σαν κόμμα και με τον συγκεκριμένο-ας συζητήσει με άτομα, αξιόλογα στελέχη που ακόμα βρίσκονται σε αυτήν.
Ουσιαστικά με αυτήν την δήλωση ακυρώνει την δέσμευση της κομματικής απόφασης που επικαλείται.Από την άλλη θεωρώ πως η επιβολή κομμάτικης γραμμής από τον αρχηγό, όπου διαφωνία ισοδυναμεί με διαγραφή, είναι κακή για την δημοκρατία.Βέβαια το να επικαλούνται το παραπάνω ΝΔ/ΠΑΣΟΚ είναι γελοίο, με τις δεκάδες διαγραφές. Κάπως έτσι οι βουλευτές τους ψήφιζουν μνημόνια χωρίς να τα διαβάσουν.