Διαγνώστηκα με καρκίνο #4

Διαγνώστηκα με καρκίνο #4 Facebook Twitter
5

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 4

«Συγχαρητήρια κερδίσατε όσες ενοικιάσεις ταινιών θέλετε για ένα μήνα με χρέωση μόνο ένα ευρώ κάθε φορά.» Τέλεια!!! Δεν υπάρχει καλύτερη διέξοδος από τα προβλήματα, είτε αυτά είναι καρκινικά-αβυζιαστικά (δεν την ξεχνάω λέμε) είτε οτιδήποτε άλλο, από την Τέχνη. Τώρα, το πόσο διέξοδος και πόσο τέχνη μπορεί να θεωρήσει κάποιος το «Ι love Καρδίτσα», είναι άλλου Παπά Ευαγγέλιο. Σκασίλα μου έχω ανάγκη από κάτι, θες να το πεις, αισιόδοξο, τρισάθλιο, πες το ηλίθιο μέχρι αηδίας και είμαστε κομπλέ. Από κάτι ρε παιδί μου που θα με απομακρύνει απ' αυτόν τον Μαλάκα που μπήκε στη ζωή μου εδώ και τέσσερις μέρες.  Δεν θα φερθώ σαν Κουτσογιαννοπούλα στα 21 μου. Θα δω το Ι λοβ Καρδίτσα κι ας «ξερνάω ολονυχτίς». (Ήταν η καταληκτική πρόταση που βρήκα από μια κριτική στο internet για την ταινία του Μακρίδη- Δεν είμαι τόσο κακιά κι ας έχω Καρκίνο.)

Αν και από αύριο, ανεξάρτητα από τα ποια ταινία θα δω, μάλλον θα ξερνάω έτσι κι αλλιώς. Έχουν πρεμιέρα οι χημειοθεραπείες στις οποίες θα έπρεπε ήδη να είχα υποβληθεί και απ΄ όσα μου είπαν είναι κι αυτό ένα από τα πολλά δυσάρεστα συμπτώματα που έχει αυτή η μέθοδος αποθεραπείας. Για τα μαλλιά δεν με νοιάζει κοντά τα έχω έτσι κι αλλιώς. Άσε που είναι η ιδανική ευκαιρία για να φορέσω τα εκατομμύρια φουλαριών που έχω στη  ντουλάπα μου. Πάντα μου άρεσαν, αν και δεν τα φορούσα πάντα, τα αγόραζα σαν τρελή.  Να η ευκαιρία! Τώρα θα βγάλω το άχτι μου. Πως βγαίνουν οι παρουσιάστριες κάθε μέρα με διαφορετικό χτένισμα; Εγώ θα βγαίνω κάθε μέρα με διαφορετικό φουλάρι. Που είναι η διαφορά; Ε;

5

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

5 σχόλια
μετά απο δυο μαστεκτομές ( την δευτερη την εκανα προληπτικά για να αποφυγω επαναληψη) χημειοθεραπειες κλπ κλπ εχω να σου πω οτι ο μονος τροπος ειναι η επιθεση αλλα και το χιουμορ...το οτι το ειπα παντου και δεν το κρατησα κρυφο , αυτο με βοηθησε παρα πολυ.επετρεψε μου λιγες συμβουλες . Κατ αρχην ολα πρεπει να γινονται ΒΗΜΑ ΒΗΜΑ - δεν ειναι απαραιτητο οτι θα ξερνάς με τις χημειοθεραπειες , ουτε οτι θα εισαι τοσο κουρασμενη οπως ακουγεται συχνά .. ολη αυτη η ιστορια έχει και λιγο το μυθο της ,το πιο βασικο ειναι ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΥΝΑΤΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ - μιλαγε με οσους θέλεις βγαλε τους φοβους σου στη φόρα αλλά να ξέρεις οτι απο τον καρκινο του μαστου τελικά μικρο ποσοστο φευγει ..ειναι πια κατι σαν βαρια γριπη ..οσο για τα μαλλια ναι θα ειναι ζόρι , εγω πηγα μονη μου και τα ξυρισα για να μην σιγοπεφτουν αλλά ειχα παραγγειλει πρωτα τις περουκιτσες μου ώστε να μην βρεθω αμεσως στην αλλη οχθη, τα μαντιλάκια σου θα σε κάνουν να εχεις στυλ και θα σου φτιάχνουν την διάθεση , εξι μηνες θα ειναι θα περάσουν ....οσο για την αποκατασταση οταν ολοκληρωθει θα χεις ξεχάσει πολλά . σου ευχομαι απο καρδιάς καλη δυναμη ,ειμαστε παρα πολλές εδω έξω που του έχουμε βιώσει,και σιγουρα μπορουμε να βοηθήσουμε .θα βλεπω οσο συχνότερα μπορω αν γράφεις και με χαρα να βοηθήσω με οποιο τροπο .
Αφού είσαι στο κλίμα λοιπόν, από το να βλέπεις βλακείες, ξεκίνα να βλέπεις σειρές. Είναι βάλσαμο αν θελεις να ξεφυγεις απο την πραγματικότητα. Θα πρότεινα Dexter. H αγωνία ειναι τοσο μεγάλη που ξεχνας τα πάντα. Keep watching!