Με σκίτσα του Μωάμεθ επανακυκλοφορεί το Charlie Hebdo

Με σκίτσα του Μωάμεθ επανακυκλοφορεί το Charlie Hebdo Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου.
2

Το επόμενο τεύχος του Charlie Hebdo θα κυκλοφορήσει την Τετάρτη και «φυσικά» θα περιέχει σκίτσα του Μωάμεθ, σύμφωνα με τον δικηγόρο του σατιρικού περιοδικού.

Όπως μεταδίδει το Sky News, ο δικηγόρος Richard Malka δήλωσε στο γαλλικό ραδιόφωνο πως το επόμενο φύλλο θα σατιρίζει τον Μωάμεθ - μεταξύ άλλων προσωπικοτήτων - προκειμένου να δείξει ότι το προσωπικό του δεν θα «παραχωρήσει τίποτα» στους εξτρεμιστές που προσπαθούν να τους φιμώσουν. Το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας θα αποφασιστεί εντός της ημέρας.

Το τεύχος της Τετάρτης θα τυπωθεί σε ένα εκατομμύριο αντίτυπα ενώ θα είναι διαθέσιμο και εκτός Γαλλίας, μεταφρασμένο σε 16 γλώσσες. Το Charlie Hebdo δέχθηκε επίθεση στα γραφεία του στο Παρίσι την περασμένη εβδομάδα. Τα αδέρφια Κουασί σκότωσαν 12 άτομα, μεταξύ των οποίων ήταν οι ιστορικοί σκιτσογράφοι του περιοδικού Καμπί (Cabu), Σαρμπ (Charb) και Βολίνσκι (Wolinski).

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο «μυστικός πόλεμος» της Μοσάντ κατά της Χεζμπολάχ: Οι βομβητές και η εξόντωση Νασράλα

Διεθνή / Ο «μυστικός πόλεμος» της Μοσάντ κατά της Χεζμπολάχ: Οι βομβητές και η εξόντωση Νασράλα

Το 2015 ξεκίνησε να εφαρμόζεται το σχέδιο - Πώς εξελίχθηκε η απολύτως μυστική επιχείρηση - Ο ρόλος άγνωστης γυναίκας στην πώληση των συσκευών στη Χεζμπολάχ - Οι κίνδυνοι και τα ρίσκα των Ισραηλινών
LIFO NEWSROOM
Σόου Ντόναλντ Τραμπ με Έλον Μασκ επί σκηνής στο Μπάτλερ

Διεθνή / Σόου Ντόναλντ Τραμπ με Έλον Μασκ επί σκηνής στο Μπάτλερ

Ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών επέστρεψε δίνοντας σόου για τους φανατικούς του υποστηρικτές, με τον Έλον Μασκ να χοροπηδά επί σκηνής για να τον αποθεώσει - «Όπως έλεγα...», ξεκίνησε την ομιλία του - Ενός λεπτού σιγή και τέσσερις ήχοι καμπάνας για τον νεκρό και τους τραυματίες - Ακούστηκε και το Ave Maria
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια