Δήλωσε την εξαφάνιση του γιου της 20 χρόνια μετά…

Δήλωσε την εξαφάνιση του γιου της 20 χρόνια μετά… Facebook Twitter
8

Με καθυστέρηση 20 ετών τηλεφώνησε μητέρα από τη Νότια Καρολίνα στην αστυνομία προκειμένου να δηλώσει την εξαφάνιση του γιου της ο οποίος είχε φύγει το 1995 για να δει μια συναυλία των Grateful Dead και από τότε δεν έχει ξαναεμφανιστεί.

Η Margaretta Evans, είπε στην αστυνομία ότι ο γιος της Jason Patrick Callahan, είναι «ένα ψηλό αγόρι, με βάρος περίπου 80 κιλών, «με κυματιστά καστανά μαλλιά και καστανά μάτια».

Η αστυνομία δεν ανακοίνωσε γιατί υπήρξε τόσο μεγάλη καθυστέρηση από τη μητέρα στη δήλωση εξαφάνισης του γιού της και άρχισαν να στέλνουν μηνύματα στα social media προκειμένου να συλλέξουν πληροφορίες για τον 38χρονο σήμερα Jason.  

8

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιράν: Στους 65 οι νεκροί από την έκρηξη στο λιμάνι - Για «αμέλεια» μιλά η κυβέρνηση

Διεθνή / Ιράν: Στους 65 οι νεκροί από την έκρηξη στο λιμάνι - Για «αμέλεια» μιλά η κυβέρνηση

Η έκρηξη στο μεγαλύτερο λιμάνι του Ιράν προκάλεσε 65 θανάτους – Φωτιά από χημικά υλικά, αμέλεια και πολιτική αναταραχή στο φόντο των συνομιλιών ΗΠΑ-Ιράν για το πυρηνικό πρόγραμμα
LIFO NEWSROOM
Μπλακ άουτ σε Ισπανία, Πορτογαλία: «Περιορίστε τις μετακινήσεις», λέει ο δήμαρχος Μαδρίτης

Διεθνή / Μπλακ άουτ σε Ισπανία, Πορτογαλία: «Περιορίστε τις μετακινήσεις», λέει ο δήμαρχος Μαδρίτης

Ο δήμαρχος Μαδρίτης λέει ότι λόγω του μπλακ άουτ εκτός από τα φανάρια που είναι εκτός λειτουργίας, χρειάστηκε να κλείσουν και οι σήραγγες ορισμένων αυτοκινητοδρόμων
LIFO NEWSROOM

σχόλια

7 σχόλια
Ψάξτε εσείς τώρα "ένα ψηλό αγόρι, με βάρος περίπου 80 κιλών, με κυματιστά καστανά μαλλιά και καστανά μάτια» και αν τον βρείτε γράψτε μου.Μάλλον, έναν ψηλό κύριο, με βάρος περίπου 110 κιλά, με φαλάκρα, καστανά μάτια και γυαλιά πρέπει να ψάξετε.
Υπερβολικοί είστε. Προφανώς το παιδί είπε θ'αργήσει λίγο να γυρίσει σπίτι και γι' αυτό περίμενε λίιιιγο παραπάνω η μητέρα του για να καλέσει την αστυνομία.