Ο Κιμ Γιονγ Ουν προετοιμάζει το νέο χαρέμι ευχαρίστησης της αυτού εξοχότητος

Ο Κιμ Γιονγ Ουν προετοιμάζει το νέο χαρέμι ευχαρίστησης της αυτού εξοχότητος Facebook Twitter
1

Σύμφωνα με το δημοσίευμα εφημερίδας της Β. Κορεάς και όσα μεταδίδει η βρετανική Telegraph, o Κιμ Γιονγκ-ουν, διέταξε τη δημιουργία ενός "θιάσου ευχαρίστησης" νεαρών γυναικών με σκοπό την ψυχαγωγία και την απόλαυσή του. Πρόκειται για μια παράδοση με ιστορία τρεις τουλάχιστον γενιές πίσω η οποία ξεκίνησε από την οικογένεια και συμβολίζει τη σεξουαλική δύναμη του ηγέτη και θεωρείται επίδειξη κύρους και αρρενωπότητας.


Ο Κιμ είχε διατάξει να διαλυθεί η προηγούμενη ομάδα των γυναικών που ήταν διαλεγμένες από τον πατέρα του και προκάτοχό του Kim Jong-il, λίγο μετά το θάνατό του, τον Δεκέμβριο του 2011. Ωστόσο πρόσφατα, αποφάσισε να επαναφέρει και να συγκροτήσει και πάλι τον θεσμό της θηλυκής ομάδας ψυχαγωγίας που ήταν παράδοση για τους ηγέτες της Βόρειας Κορέας.

Μετά το θάνατο του πατέρα του ο Κιμ δεν είχε εμπιστοσύνη σε κανέναν και διέταξε να γίνουν ενδελεχείς έρευνες σε κάθε υπάλληλο του καθεστώτος, από τον πιο υψηλόβαθμο ως τον πιο χαμηλόβαθμο», αναφέρει ο Toshimitsu Shigemura, καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Waseda του Τόκιο στην Telegraph.

"Πλέον αυτή η διαδικασία έχει ολοκληρωθεί ενώ παράλληλα πέρασε και η επίσημη περίοδος πένθους τριών ετών μετά το θάνατο του Kim Jong-ilκαι ο νέος δικτάτορας της Βόρειας Κορέας είναι ελεύθερος να επιλέξει μια νέα γενιά γυναικών για να δημιουργήσει τη δική του ομάδα ευχαρίστησης" αναφέρει ο καθηγητής Shigemura .


"Οι γυναίκες που διασκέδαζαν τον πατέρα του γνώριζαν πολλά μυστικά, αλλά μετά το θάνατό του είχαν δώσει όρκο πως δε θα αποκαλύψουν οποιαδήποτε πληροφορία" δήλωσε ο καθηγητής Shigemura. "Όταν η ομάδα διαλύθηκε αυτές επέστρεψαν στις πόλεις και τα χωριά τους και πήραν αποζημίωση 4000 δολάρια συν πολλές ηλεκτρικές συσκευές. Κάποιες από τις γυναίκες που εργάζονταν ως οικιακές βοηθοί και καθαρίστριες στα παλάτια του Kim Jong-il έλαβαν περίπου το μισό αυτού του ποσού". 

Με την αναχώρηση της «παλιάς φρουράς» διασκεδαστών, ο Kim, μπορεί πλέον να έχει μια νέα ομάδα ψυχαγωγίας που θα δηλώνει απόλυτη πίστη σε αυτόν και οι αξιωματούχοι έχουν ήδη αρχίσει τα "κάστινγκ".


Η βρετανική εφημερίδα αναφέρει πως τα κορίτσια που παραδοσιακά επιλέγονταν για την σύσταση αυτής της ομάδας ήταν ηλικίας περίπου 14 ετών και όταν οι αξιωματούχοι τις ζητούσαν από τους γονείς τους, το επιχείρημα ήταν πως είναι οι εκλεκτές που θα υπηρετήσουν τον ηγέτη. Όπως αναφέρεται στα δημοσιεύματα, κανείς δεν έφερνε αντιρρήσεις, αν και γνώριζαν ποια είναι η πραγματική αιτία της επιστράτευσης. Όταν ερχόταν  η ώρα της συνταξιοδότησης, λίγο μετά τα 20 τους , αρκετές από αυτές έκαναν γάμους με αξιωματούχους της κυβέρνησης ή επέστρεφαν στα πατρικά τους. Μια από τις γυναίκες που είχε υπάρξει μέλος της ελίτ του ηγέτη είχε σπάσει τη σιωπή της το 2010 και είχε αποκαλύψει πως πολλά από τα κορίτσια στέλνονταν για εκπαίδευση σε άλλες χώρες προκειμένου να βελτιώσουν τις ικανότητες στον χορό, το τραγούδι και το μασάζ.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο ισραηλινός στρατός αναγνωρίζει «πλήρη αποτυχία» για τις επιθέσεις της 7ης Οκτωβρίου

Διεθνή / Ο ισραηλινός στρατός αναγνωρίζει «πλήρη αποτυχία» για τις επιθέσεις της Χαμάς της 7ης Οκτωβρίου

«Μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2022, η Χαμάς βρισκόταν σε ετοιμότητα 85% και αποφάσισε τον Μάιο του 2023 την επίθεση» συμπεραίνει η εσωτερική έρευνα του ισραηλινού στρατού
LIFO NEWSROOM
Τζιν Χάκμαν: Δηλητηρίαση από μονοξείδιο του άνθρακα εικάζει η κόρη του

Διεθνή / Τζιν Χάκμαν: Δηλητηρίαση από μονοξείδιο του άνθρακα η πιθανή αιτία του θανάτου του, λέει η κόρη του

Η Ελίζαμπεθ Τζιν Χάκμαν εικάζει ότι ο Χολιγουντιανός σταρ, η σύζυγός του, Μπέτσι Αρακάουα και ένα από τα σκυλιά τους, πέθαναν λόγω εισπνοής τοξικών αερίων
LIFO NEWSROOM
Ο Economist απεικονίζει τον Τραμπ ως μαφιόζο στο εξώφυλλό του – Ο «Ντον» της παγκόσμιας πολιτικής

Διεθνή / Ο Economist απεικονίζει τον Τραμπ ως μαφιόζο στο εξώφυλλό του – Ο «Ντον» της παγκόσμιας πολιτικής

Η λογική του Ντον Κορλεόνε φαίνεται να κυριαρχεί στον τρόπο που οι Ηνωμένες Πολιτείες προσεγγίζουν σήμερα την Ουκρανία, γεγονός που αποτυπώνεται στο εξώφυλλο του εμβληματικού περιοδικού
LIFO NEWSROOM
Ισπανική πόλη «υιοθέτησε» δύο μετανάστες που προσπάθησαν να σώσουν έναν άνδρα που σκοτώθηκε σε ομοφοβική επίθεση

Διεθνή / Ισπανική πόλη «υιοθέτησε» μετανάστες που προσπάθησαν να σώσουν άνδρα από ομοφοβική επίθεση

«Το γεγονός ότι δύο μετανάστες χωρίς χαρτιά ήταν οι μόνοι που διακινδύνευσαν τη σωματική τους ακεραιότητα, για να βοηθήσουν το θύμα μιας αγέλης που διψούσε για φρίκη, αφήνει πολλή τροφή για σκέψη» δήλωσε η δήμαρχος της Λα Κορούνια
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
"Οι γυναίκες που διασκέδαζαν τον πατέρα του γνώριζαν πολλά μυστικά, αλλά μετά το θάνατό του είχαν δώσει όρκο πως δε θα αποκαλύψουν οποιαδήποτε πληροφορία" δήλωσε ο καθηγητής Shigemura. "Όταν η ομάδα διαλύθηκε αυτές επέστρεψαν στις πόλεις και τα χωριά τους και πήραν αποζημίωση 4000 δολάρια συν πολλές ηλεκτρικές συσκευές. Κάποιες από τις γυναίκες που εργάζονταν ως οικιακές βοηθοί και καθαρίστριες στα παλάτια του Kim Jong-il έλαβαν περίπου το μισό αυτού του ποσού". Πιο πιστευτό μου φαίνεται να είχαν κάποιο "ατύχημα" αν λάβει κανείς υπόψη την παράνοια αυτού του καθεστώτος.