O Thom Yorke σε αφίσα στα ρώσικα φαρμακεία

O Thom Yorke σε αφίσα στα ρώσικα φαρμακεία Facebook Twitter
2

Το πρόσωπο του Thom Yorke πρόσφατα απέκτησε διαφημιστικό χαρακτήρα. Ποιος θα το περίμενε;

Πριν από λίγο καιρό εμφανίστηκε στο εξώφυλλο ενός Ιρανικού βιβλίου αυτοβοήθειας για το σεξ και τις σχέσεις. Η ίδια φωτογραφία σαν να είναι για δίπλωμα αυτοκινήτου του τραγουδιστή των Radiohead τώρα χρησιμοποιείται στα Ρωσικά φαρμακεία.

To πρόσωπο του Yorke εμφανίζεται σε μια αφίσα με την λεζάντα: «Θα σας βοηθήσουμε να ξεχάσετε την κούραση, τις αϋπνίες, τα δερματικά προβλήματα, την απουσία συγκέντρωσης, τα κρυώματα και τους πονοκεφάλους».

Βέβαια ο Yorke δεν δείχνει την εικόνα του ιδανικού προσώπου για να δώσει  συμβουλές για το σεξ και για τα προβλήματα υγείας.

O Thom Yorke σε αφίσα στα ρώσικα φαρμακεία Facebook Twitter

Επίσης δεν είναι ξεκάθαρο αν γνωρίζει ότι το πρόσωπο του χρησιμοποιείται – ίσως επειδή έχει μοιράσει τόση μουσική δωρεάν, να χρειάζεται τα λεφτά. Παρόλα αυτά ως αριστερός φιλελεύθερος είναι πιθανό να μην είναι και τόσο φαν των καθεστώτων που έχουν και οι δύο χώρες.

Στο Ιρανικό βιβλίο που έχει τίτλο «Συζυγικά και σεξουαλικά προβλήματα των αντρών» στο πίσω εξώφυλλο έχει επίσης ανεξήγητα μια φωτογραφία του Αμερικανού συγγραφέα John Updike που πέθανε το 2009.

Τέλος ίσως το ρωσικό φαρμακείο να άκουσε το κομμάτι ‘Fitter Happier’ των Radiohead και την δυστοπική κριτική του Yorke για την σύγχρονη ζωή στο OK Computer αλλά το νόημα να χάθηκε κάπου στην μετάφραση.  

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια