10 χρόνια φυλακή για αυτόν που έκλεψε τις γυμνές φωτογραφίες της Scarlett Johansson

Facebook Twitter
3

«Μπορεί να μη συγκρίνεται με το να βάζεις ένα δύσκολο γκολ, αλλά σου προκαλεί έξαψη», είχε δηλώσει φέτος στο GQ ο Chris Chaney, μιλώντας για την πρώτη φορά που υπέκλεψε το κινητό ενός celebrity.

O Chaney, που συνελήφθη τον Οκτώβριο του 2011, είναι αυτός που λεκλεψε και διέρευσε τις γυμνές φωτογραφίες από το κινητό της Scarlett Johansson, γεγονός που τον έκανε θέμα συζήτησης.

Όμως κατηγορήθηκε επίσης ότι τρομοκρατούσε και γυναίκες που γνώριζε, όπως για παράδειγμα μια πρώην συνάδελφό του, στέλνοντας γυμνές φωτογραφίες της στον πατέρα της.

Σύμφωνα λοιπόν με το Associated Press, o Chaney θα περάσει τα επόμενα 10 χρόνια στη φυλακή, αφού δήλωσε ένοχος για τις κατηγορίες της παράνομης παγίδευσης και της μη εξουσιοδοτημένης πρόσβασης σε υπολογιστή.

Η Johansson μαγνητοσκόπησε ένα συγκινητικό μήνυμα που έπαιξε στο δικαστήριο ενώ και η Christina Aguilera, θύμα και εκείνη του Chaney εξέδωσε ανακοίνωση πριν την καταδίκη του όπου ισχυρίζεται πως «ως δημόσιο πρόσωπο, έχει ακόμα λιγότερες ιδιωτικές στιγμές, οι οποίοες είναι ιερές» και ότι «έχασε για πάντα το αίσθημα της ασφάλειας που είχε με τους δικούς της ανθρώπους, λόγω της κλοπής»

It's Viral
3

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπεν Άφλεκ - Τζένιφερ Λόπεζ: Η έντονη ερωτική τους χημεία κατά τη διάρκεια της κοινής τους εμφάνισης

It's Viral / Μπεν Άφλεκ - Τζένιφερ Λόπεζ: Η έντονη ερωτική τους χημεία κατά τη διάρκεια της κοινής τους εμφάνισης

Κατά τη διάρκεια της πρώτης κοινής τους εμφάνισης μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου τους, το πρώην ζευγάρι φέρεται να μην «μπορούσαν να κρατήσουν τα χέρια τους μακριά ο ένας από τον άλλον».
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Συμφωνώ με τον προλαλήσαντα, δεν ξέρω τι σκέφτονται οι όποιοι είναι αυτοί που υπογράφουν ως expressionists, έχω δει κι εγώ φάουλ, κάποια από τα οποία τα έχω επισημάνει. Η μόνη δικαιολογία είναι ενδεχόμενη μικρή ηλικία των συντακτών, αλλά η εικόνα της lifo που βγαίνει με αυτό τον τρόπο αδικείται πολύ. Κρίμα γιατί άλλα κομμάτια φαίνεται να είναι καλύτερα.
Ρε παιδιά, μην τις αναδημοσιεύετε τις φωτογραφίες. Αφού σύμφωνα και με το ίδιο σας το άρθρο είναι προϊόντα εγκλήματος, δεν ήθελε η ηθοποιός να βγουν στη δημοσιότητα. Πιστεύω πως με το να γράψει ο αρθρογράφος ότι υπεκλάπησαν φωτογραφίες του χ ανθρώπου στις οποίες ήταν γυμνός ή έκανε σεξ το πιάνουμε το νόημα, δεν χρειάζεται να τις δούμε κιόλας.Το ότι είναι πλούσια, διάσημη, πολύ μακριά μας, όμορφη γυναίκα ή οτιδήποτε δεν είναι επαρκείς δικαιολογίες για να τη βλέπουμε γυμνή χωρίς να το θέλει.Γίνομαι κάπως έντονος διότι τον τελευταίο καιρό την έχω συμπαθήσει τη Lifo και όσα μου φαίνονται στραβά πάνω της ξεχωρίζουν στα μάτια μου. Για το ίδιο θέμα είχα στείλει την ίδια διαμαρτυρία και στα "Νέα" και, όχι μόνο με αγνόησαν, αλλά δεν δημοσίευσαν και το σχόλιό μου (και οι φωτογραφίες είναι ακόμα αναρτημένες, 14 μήνες μετά).