Ο Τσακαλώτος προειδοποιεί: Aν απόψε δεν ψηφιστεί η συμφωνία τότε αύριο πάμε σε δάνειο - γέφυρα

Ο Τσακαλώτος προειδοποιεί: Aν απόψε δεν ψηφιστεί η συμφωνία τότε αύριο πάμε σε δάνειο - γέφυρα Facebook Twitter
3

Δεν θέλω να πιστέψω ότι υπάρχουν δυνάμεις και στην Ελλάδα που θέλουν να μας πάνε σε δάνειο–γέφυρα δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος κατά την έναρξη της συνεδρίασης των αρμόδιων Επιτροπών της Βουλής που εκλήθησαν να αποφασίσουν για το κατεπείγον της ψήφισης της συμφωνίας με τους θεσμούς για τη χρηματοδότησης της Ελλάδας.


Είχαμε εντολή να διαπραγματευτούμε μια νέα συμφωνία. Κάναμε το χρέος μας και νομίζω πως όποια κι αν είναι η θέση του καθενός δεν πρέπει να υπάρχει κανένας που να δουλεύει για δάνειο-γέφυρα. Πρέπει αύριο να πάω στη συνεδρίαση της Ευρωομάδας γιατί αρχίζουν να συνεδριάζουν επί του θέματος και τα άλλα κοινοβούλια είπε ο Ευκλ. Τσακαλώτος και σημείωσε: αν αύριο δεν υπάρξει συμφωνία στην Ευρωομάδα, η Φινλανδία δεν θα ψηφίσει και θα πάμε σε δάνειο–γέφυρα. Όσοι θέλουν να το ρισκάρουν μπορούν να καταψηφίσουν το αίτημα μας για το κατεπείγον.


Προειδοποίησε μάλιστα ότι αν δεν ψηφιστεί σήμερα η συμφωνία, θα αναγκαστεί να αποδεχθεί αύριο στο Eurogroup την λύση του δανείου – γέφυρα.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένας χρόνος από το δυστύχημα στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων στη Λιβύη - Ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ

Πολιτική / Ένας χρόνος από το δυστύχημα στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων στη Λιβύη - Ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ

«Ουδεμία ενημέρωση υπάρχει, ουδείς ανέλαβε την ευθύνη της απώλειας αυτών των ζωών και επικρατεί  πλήρης άγνοια για τη διοικητική και δικαστική έρευνα», επισημαίνει το ΠΑΣΟΚ
LIFO NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Τι εγινε ρε παιδια;;;Ο συριζαιος Τσακαλωτος εγινε ξαφνικα Στουρναρας και Χαρδουβελης;;;Αυτους,δλδ,που ο λαικιστικος Τσιπρας και συριζα ονομαζαν ως προδοτες κτλπ;;;Ακομα συριζα ψηφιζετε;;;