17 χρόνια μετά: Οπαδός της ΑΕΚ δικαιώνεται στα δικαστήρια

17 χρόνια μετά: Οπαδός της ΑΕΚ δικαιώνεται στα δικαστήρια Facebook Twitter
2

Στις 22 Σεπτεμβρίου του 1995 και κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης του Άρη με την ΑΕΚ, ο οπαδός της "Ένωσης" Νίκος Ξηροκώστας υπέστη συντριπτικό κάταγμα στη σπονδυλική στήλη μετά από υποχώρηση κιγκλιδώματος και από τότε κινείται με αναπηρικό καροτσάκι. Από την έρευνα που ακολούθησε διαπιστώθηκε ότι το γήπεδο Χαριλάου είχε κριθεί ακατάλληλο και είχε δοθεί διορία για επισκευές που έληγε τέσσερις μέρες πριν το παιχνίδι.

400.000 ευρώ αποζημίωση είναι το ποσό που εκδικάστηκε. Το ποσό αυτό θα πρέπει να πληρώσει η Ένωση Β'-Γ' Εθνικής, καθώς σύμφωνα με το νόμο του 2006 με τον οποίο ιδρυόταν και θεσμοθετούνταν η Σούπερ Λίγκα, όλα τα χρέη της ΕΠΑΕ μεταφερόντουσαν στην Ένωση Β'-Γ' Εθνικής.

Μετά τη δήλωση αδυναμίας από τις ΠΑΕ ΑΕΚ και Άρης να καλύψουν αυτό το ποσό η Football League θα πληρώσει τη συγκεκριμένη αποζημίωση σε δόσεις.

Πηγή: Spotena.com

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Δ. Πολιτάκης / Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Μπορεί να έχει άμεση ανάγκη κάποιου είδους ανάπλασης η Πλατεία Εξαρχείων, το τελευταίο που χρειάζεται όμως είναι ένα μίζερο χριστουγεννιάτικο δέντρο με το ζόρι.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ
Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Β. Βαμβακάς / Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Οποιοσδήποτε απολογισμός της είναι καταδικασμένος στη μερικότητα, αφού έχουν συμβεί άπειρα γεγονότα που στιγμάτισαν τις ζωές όλων μας ‒ δύσκολο να μπουν σε μια αντικειμενική σειρά.
ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΜΒΑΚΑ
Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Β. Στεργίου / Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Αντί να βλέπουμε τη χώρα σαν άδεια πισίνα όπου πρέπει να γυρίσουν τα ξενιτεμένα της μυαλά για να γεμίσει, ας αλλάξουμε τα κολλημένα μυαλά σ' αυτόν εδώ και σε άλλους τόπους.
ΤΗΣ ΒΙΒΙΑΝ ΣΤΕΡΓΙΟΥ

σχόλια

2 σχόλια