Νέες προκλητικές δηλώσεις Φίλη για τον ΦΠΑ: Όποιος δίνει 7000 το χρόνο στριμώχνεται για αλλά 700;

Νέες προκλητικές δηλώσεις Φίλη για τον ΦΠΑ: Όποιος δίνει 7000 το χρόνο στριμώχνεται για αλλά 700; Facebook Twitter
29
"Όταν κάποιος δίνει 7000 το χρόνο στριμώχνεται για αλλά 700;" δήλωσε σήμερα το πρωί σε συνέντευξή του στο ΜΕGA ο υπουργός Παιδείας, Νίκος Φίλης. Την παραπάνω εκτίμηση έκανε αναφερόμενος στον ΦΠΑ στην ιδιωτική εκπαίδευση.
 
Πιο συγκεκριμένα, ο κος Φίλης ανέφερε: «Δεν θέλω να μπούμε στο δίλημμα 23% η 0%. Δεν έχω τέτοιες πληροφορίες από την Τρόικα. Δε μιλάω εγώ για τα οικονομικά μαζί τους. Αν το βάλει θα το δούμε», δήλωσε τονίζοντας πως σε καμία άλλη χώρα της ΕΕ δεν υπάρχει τόσο εκτεταμένο δίκτυο στην ιδιωτική εκπαίδευση πάσης φύσεως.
 
Κληθείς να εξηγήσει τις πρόσφατες, πολυσυζητημένες δηλώσεις του , περί «πενταροδεκάρων» για το ΦΠΑ στην ιδιωτική εκπαίδευση, ο κύριος Φίλης ανέφερε ότι δεν περίμενε αυτό που θα ακολουθούσε και είπε: «Όταν μια οικογένεια διαθέτει και κάνει την επιλογή σωστά, δικαίωμά της, να στείλει το παιδί της σε ιδιωτικό σχολείο, έχει ελευθερία επιλογής. Αυτός που δίνει 7000 το χρόνο για ιδιωτικά σχολεία, στριμώχνεται για αλλά 700;Μην ψάχνουμε για λαϊκισμό»
 



29

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης για Πάπα Φραγκίσκο: Μακάρι η παρακαταθήκη της αγάπης που αφήνει να βρει την καλύτερη συνέχεια

Πολιτική / Μητσοτάκης για Πάπα Φραγκίσκο: Μακάρι η παρακαταθήκη της αγάπης που αφήνει να βρει την καλύτερη συνέχεια

«Η σκέψη μας στρέφεται στο ανά τον κόσμο ποίμνιο του Βατικανού. Ιδιαίτερα, μάλιστα, στην ελληνική κοινότητα των Καθολικών» υπογραμμίζει ο πρωθυπουργός
LIFO NEWSROOM
Ενισχύεται η συνεργασία Ελλάδας -Γαλλίας: Δένδιας και Λεκορνού υπέγραψαν σύμβαση για 16 πυραύλους Exocet

Πολιτική / Ενισχύεται η συνεργασία Ελλάδας - Γαλλίας: Δένδιας και Λεκορνί υπέγραψαν σύμβαση για 16 πυραύλους Exocet

Τι είπε ο Νίκος Δένδιας για καινοτομία στην Άμυνα και συμμετοχή σε κοινές αποστολές - Τι είπε ο Λεκορνί για συνεργασία στην Ερυθρά Θάλασσα, ενίσχυση της γαλλικής παρουσίας στην Ελλάδα και στρατηγική παραγωγής και ανάπτυξης στρατιωτικού εξοπλισμού
LIFO NEWSROOM