Αντιεξουσιαστές κατέλαβαν την αίθουσα που θα μιλούσε ο Άδωνις Γεωργιάδης

Αντιεξουσιαστές κατέλαβαν την αίθουσα που θα μιλούσε ο Άδωνις Γεωργιάδης Facebook Twitter
4

Oμάδα αντιεξουσιαστών μπλόκαραν την είσοδο του «Αχίλλειον» και ύψωσαν πανό, αναβάλλοντας έτσι την ομιλία του υποψήφιου προέδρου της Ν.Δ. στο Βόλο Άδωνι Γεωργιάδη, προς στελέχη και φίλους της Νέας Δημοκρατίας.


To magnesianews.gr μεταδίδει πως η ομάδα των αντιεξουσιαστών μπήκε στο «Αχίλλειον» και δεν επέτρεψε να γίνει η προγραμματισμένη εκδήλωση, με αποτέλεσμα, ο υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος, να αναχωρήσει για το ξενοδοχείο Valis στην Αγριά, όπου διαμένει και να καλέσει εκεί, όσα μέλη της παράταξης μπορέσουν να πάνε για να τον ακούσουν.

Έξω από την είσοδο της αίθουσας που είχε προγραμματιστεί η εκδήλωση είναι αναρτηθεί πανό που έγραφε «ούτε με τους φασίστες, ούτε με τα λαμόγια, ούτε με τους εμπόρους ελπίδας. Αντίσταση – αυτοοργάνωση – εξέγερση», ενώ δεν έγινε κάποια επέμβαση εκ μέρους της Αστυνομίας, καθώς οι αναρχικοί βρισκόταν στον πεζόδρομο της Κουμουνδούρου και στην περιοχή υπήρχε πολύς κόσμος. Σύμφωνα με το magnesianews.gr, οι συγκεντρωμένοι πετούσαν φέιγ βολάν στα οποία καλούσαν σε συγκέντρωση στις 17 Νοεμβρίου στις 6 το απόγευμα στην Πλατεία Αγ. Νικολάου.

Αντιεξουσιαστές κατέλαβαν την αίθουσα που θα μιλούσε ο Άδωνις Γεωργιάδης Facebook Twitter

Η ΝΔ με αφορμή περιστατικό παρεμπόδισης από ομάδα αντιεξουσιαστών του βουλευτή και υποψηφίου προέδρου του κόμματος να προσέλθει σε προγραμματισμένη συγκέντρωση, με ανακοίνωσή της καλεί την κυβέρνηση να αναλάβει τις ευθύνες της, όπως τονίζει, πριν υπάρξουν ακόμα σοβαρότερα γεγονότα.


«Είναι αδιανόητο σε δημοκρατικά κράτη οργανωμένες ομάδες περιθωριακών στοιχείων να παρεμποδίζουν την προσέλευση βουλευτή σε χώρο προγραμματισμένης συγκέντρωσης. Είναι άλλη μία έκφραση βίας την οποία καταδικάζουμε απερίφραστα», αναφέρει στην ίδια ανακοίνωση το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ενισχύεται η συνεργασία Ελλάδας -Γαλλίας: Δένδιας και Λεκορνού υπέγραψαν σύμβαση για 16 πυραύλους Exocet

Πολιτική / Ενισχύεται η συνεργασία Ελλάδας - Γαλλίας: Δένδιας και Λεκορνί υπέγραψαν σύμβαση για 16 πυραύλους Exocet

Τι είπε ο Νίκος Δένδιας για καινοτομία στην Άμυνα και συμμετοχή σε κοινές αποστολές - Τι είπε ο Λεκορνί για συνεργασία στην Ερυθρά Θάλασσα, ενίσχυση της γαλλικής παρουσίας στην Ελλάδα και στρατηγική παραγωγής και ανάπτυξης στρατιωτικού εξοπλισμού
LIFO NEWSROOM
Βουλή: Ένταση για το πόρισμα της προανακριτικής Τριαντόπουλου - Αποχώρησε ο ΣΥΡΙΖΑ από τη διαδικασία

Πολιτική / Βουλή: Ένταση για το πόρισμα της προανακριτικής Τριαντόπουλου - Αποχώρησε ο ΣΥΡΙΖΑ από τη διαδικασία

Όπως σημείωσε ο Σωκράτης Φάμελλος, πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, «η κυβέρνηση επιχειρεί να μπαζώσει όχι μόνο την αλήθεια για τα Τέμπη, αλλά και τη λειτουργία του Κοινοβουλίου»
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης για δασμούς Τραμπ: Η ΕΕ να εκμεταλλευτεί το χρονικό διάστημα για μία win-win συμφωνία με τις ΗΠΑ

Πολιτική / Μητσοτάκης για δασμούς Τραμπ: Η ΕΕ να εκμεταλλευτεί το χρονικό διάστημα για μία win-win συμφωνία με τις ΗΠΑ

Ο Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι συμφωνεί με τη δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη, ότι δηλαδή υπάρχει δυνατότητα εξεύρεσης μιας «win-win» λύσης μεταξύ Ευρώπης και ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM
«Η κυβέρνηση αρνείται να στείλει τους υπεύθυνους για τα Τέμπη στη δικαιοσύνη»

LiFO politics / «Η κυβέρνηση αρνείται να στείλει τους υπεύθυνους για τα Τέμπη στη δικαιοσύνη»

Ο Παύλος Γερουλάνος εξηγεί στη Βασιλική Σιούτη γιατί είναι αντίθετος σε μία προοπτική κυβερνητικής συνεργασίας του ΠΑΣΟΚ με τη Νέα Δημοκρατία και γιατί πιστεύει ότι αυτό θα «ενδυνάμωνε τα άκρα που δεν έχουν πρώτη προτεραιότητα τα συμφέροντα της χώρας, αλλά τα συμφέροντα άλλων χωρών».
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ

σχόλια

4 σχόλια
Ελα βρε Αδωνι,τι σχεση εχει η ερωτηση για τον Πανουση; μια ζωη τα φουσκωνεις! Πανω κατω τα ιδια καναν στον Σκουρλετη,τον Βαρουφακη και τελευταια στο ΙΑΝΟ. Σε λιγο θα πεις πως φταιει και η οδος απ΄εξω που ονομαζεται Κουμουνδουρου!Προσωπικα δεν συμφωνω με τον τροπο και την λογικη των αντιεξουσιαστων,να περασουν τα μυνηματα τους με το ετσι θελω ή μεσω βιας.