Αντιεξουσιαστές κατέλαβαν την αίθουσα που θα μιλούσε ο Άδωνις Γεωργιάδης

Αντιεξουσιαστές κατέλαβαν την αίθουσα που θα μιλούσε ο Άδωνις Γεωργιάδης Facebook Twitter
4

Oμάδα αντιεξουσιαστών μπλόκαραν την είσοδο του «Αχίλλειον» και ύψωσαν πανό, αναβάλλοντας έτσι την ομιλία του υποψήφιου προέδρου της Ν.Δ. στο Βόλο Άδωνι Γεωργιάδη, προς στελέχη και φίλους της Νέας Δημοκρατίας.


To magnesianews.gr μεταδίδει πως η ομάδα των αντιεξουσιαστών μπήκε στο «Αχίλλειον» και δεν επέτρεψε να γίνει η προγραμματισμένη εκδήλωση, με αποτέλεσμα, ο υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος, να αναχωρήσει για το ξενοδοχείο Valis στην Αγριά, όπου διαμένει και να καλέσει εκεί, όσα μέλη της παράταξης μπορέσουν να πάνε για να τον ακούσουν.

Έξω από την είσοδο της αίθουσας που είχε προγραμματιστεί η εκδήλωση είναι αναρτηθεί πανό που έγραφε «ούτε με τους φασίστες, ούτε με τα λαμόγια, ούτε με τους εμπόρους ελπίδας. Αντίσταση – αυτοοργάνωση – εξέγερση», ενώ δεν έγινε κάποια επέμβαση εκ μέρους της Αστυνομίας, καθώς οι αναρχικοί βρισκόταν στον πεζόδρομο της Κουμουνδούρου και στην περιοχή υπήρχε πολύς κόσμος. Σύμφωνα με το magnesianews.gr, οι συγκεντρωμένοι πετούσαν φέιγ βολάν στα οποία καλούσαν σε συγκέντρωση στις 17 Νοεμβρίου στις 6 το απόγευμα στην Πλατεία Αγ. Νικολάου.

Αντιεξουσιαστές κατέλαβαν την αίθουσα που θα μιλούσε ο Άδωνις Γεωργιάδης Facebook Twitter

Η ΝΔ με αφορμή περιστατικό παρεμπόδισης από ομάδα αντιεξουσιαστών του βουλευτή και υποψηφίου προέδρου του κόμματος να προσέλθει σε προγραμματισμένη συγκέντρωση, με ανακοίνωσή της καλεί την κυβέρνηση να αναλάβει τις ευθύνες της, όπως τονίζει, πριν υπάρξουν ακόμα σοβαρότερα γεγονότα.


«Είναι αδιανόητο σε δημοκρατικά κράτη οργανωμένες ομάδες περιθωριακών στοιχείων να παρεμποδίζουν την προσέλευση βουλευτή σε χώρο προγραμματισμένης συγκέντρωσης. Είναι άλλη μία έκφραση βίας την οποία καταδικάζουμε απερίφραστα», αναφέρει στην ίδια ανακοίνωση το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διαγραφή Σαλμά ζητά ο Μητσοτάκης - Τον παραπέμπει στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΝΔ

Πολιτική / Διαγραφή Σαλμά ζητά ο Μητσοτάκης - Τον παραπέμπει στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΝΔ

Μετά την ερώτηση στη βουλή για τα «κόκκινα δάνεια» και τις αιχμές του βουλευτή κατά του Κωστή Χατζηδάκη ότι «πρέπει να έχεις δουλέψει στη ζωή σου για να καταλάβεις τον πολίτη»
LIFO NEWSROOM
ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κασσελάκης στην Άρτα την ώρα που συνεδριάζει η Κεντρική Επιτροπή - Η «απάντηση» της Γεροβασίλη

Πολιτική / ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κασσελάκης στην Άρτα την ώρα που συνεδριάζει η Κεντρική Επιτροπή - Η «απάντηση» της Γεροβασίλη

«Θα μπορούσε να επισκεφτεί την Άρτα μια άλλη ημέρα και όχι την ώρα της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος που θέλει να ηγηθεί» σχολίασε σε ανάρτησή της
LIFO NEWSROOM
Τζάκρη: Θα κάνω μήνυση εναντίον του Ραγκούση - Η απάντησή του

Πολιτική / Τζάκρη: Θα κάνω μήνυση εναντίον του Ραγκούση - Η απάντησή του

«Αναγκάζομαι να προσφύγω στη Δικαιοσύνη διότι παραδέχθηκε ότι άσκησε bullying εναντίον μου, αποδίδοντας τη συμπεριφορά του στην προάσπιση του δημοσίου συμφέροντος» λέει η γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ
LIFO NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
Ελα βρε Αδωνι,τι σχεση εχει η ερωτηση για τον Πανουση; μια ζωη τα φουσκωνεις! Πανω κατω τα ιδια καναν στον Σκουρλετη,τον Βαρουφακη και τελευταια στο ΙΑΝΟ. Σε λιγο θα πεις πως φταιει και η οδος απ΄εξω που ονομαζεται Κουμουνδουρου!Προσωπικα δεν συμφωνω με τον τροπο και την λογικη των αντιεξουσιαστων,να περασουν τα μυνηματα τους με το ετσι θελω ή μεσω βιας.