Τις Κυριακές μου λείπεις θεε μου πιο πολύ που λέει και το άσμα!

Τις Κυριακές μου λείπεις θεε μου πιο πολύ που λέει και το άσμα! Facebook Twitter
2

Άλλη μία Κυριακή απο τις συνηθισμένες που προσπαθώ απεγνωσμένα να μην σε σκέφτομαι. Να μην σκέφτομαι όσα έγιναν, όσα ειπώθηκαν μα κυρίως όσα ένιωσα. Και αναρωτιέμαι γιατί ένας άνθρωπος να εύχεται να μην είχε ζήσει ποτέ κάποια πράγματα που τον έκαναν να νιώσει έστω και για λίγο τον πιο ευτυχισμένο άνθρωπο πάνω στην γη; Γιατί να θέλει να νεκρώσει μέσα του ένα κομμάτι της καρδίας του;

Αλήθεια αν μου το έλεγες πριν 7 μήνες θα σου έλεγα ότι όλα αυτά είναι κλασσικές υπερβολές των μικρών, κλαψιάρικων, δήθεν ερωτοχτυπημένων (και wanna be πληγωμένων) κοριτσιών. Όμως, γιατί αισθάνομαι να πνίγομαι κάθε φορά που σε σκέφτομαι; Γιατί παρακαλάω να μην σε είχα γνωρίσει ποτέ και να μην είχα έρθει ποτέ εκείνο το μεσημέρι σπίτι σου; Γιατί κάθε φορά που σε βλέπω τρέμω και αισθάνομαι αυτή την ανόητη ενόχληση στον θώρακα; Αφού με κατέστρεψες, σε πίστεψα σαν ηλίθια και αφέθηκα σαν ηλίθια x2 .


Και στην τελική , αφού όλα τα βράδια δεν σήμαιναν τίποτα για σένα και όλα αυτά που έλεγες δεν τα εννοούσες γιατί με βασάνιζες τόσο καιρό; Γιατί ασχολιόσουν μήνες ολόκληρους που έλειπα στο εξωτερικό; Η κλασσική καβάτζα λοιπόν; Και να σκεφτείς ότι κορόιδευα όλες εκείνες τις γυναίκες που ήταν θύματα και έμεναν σε καταστάσεις που δεν τους άρεσαν επειδή υποστήριζαν ότι " δεν μπορούσαν να κάνουν αλλιώς".

Και έγινα χειρότερη από όλες, αξιολύπητη, pathetic που λένε και στο χωριό μου, μην μπορώντας να βγάλω την εικόνα σου από το μυαλό μου. Μου είπαν, όμως, πως ο χρόνος τα γιατρεύει όλα και θα έρθει και αυτή η στιγμή και για μένα που θα σε βλέπω και θα λέω " ήσουν πολύ ηλίθια κορίτσι μου". Ελπίζω τουλάχιστον.

Μέχρι τότε ας ακούσω το damn your eyes που θα με βοηθήσει πολύ να σε ξεπεράσω... (κλασσικά βράδια Κυριακής)

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια
《Και έγινα χειρότερη από όλες, αξιολύπητη, pathetic που λένε και στο χωριό μου, μην μπορώντας να βγάλω την εικόνα σου από το μυαλό μου.》Pathetic δεν σε κάνει ο άλλος. Και το σκέφτομαι αυτό γιατί πίστευα παλιότερα για κάποιον που αγαπούσα ότι αυτός με έκανε να είμαι έτσι. Όμως pathetic είναι αυτό το υποκατάστατο στο οποίο η ίδια υποβαθμίζεις τον εαυτό σου χάριν της μεγάλης αξίας που του έδωσες. Εσύ σε έφτασες εδω κι εσύ θα το λήξεις. Βγες, διάγραψε και τράβα μπροστά. Καλή "ανάρρωση" και καλή τύχη!
Μπορεί να σε σκέφτεται και εκείνος, αλλά θα σε εκτιμήσει με την απουσία σου, έτσι είναι οι ανθρώπινες σχέσεις δυστυχώς. Μου θυμίζει τη δική μου κατάσταση http://www.lifo.gr/lifoland/you-send-it/91166 , έγραψα αυτό το κείμενο για εκείνη, όταν την πέτυχα τυχαία στο παλιό μας στέκι της το έδωσα και το πέταξε, τότε κατάλαβα πως η μόνη λύση είναι να προχωρήσεις, να κρατάς μόνο τις καλές αναμνήσεις, όσο δύσκολο και αν ακούγεται και να ζεις χωρίς να σε βασανίζει η κάθε σκέψη, η ζωή είναι μικρή.