ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
27.5.2016 | 21:28

είμαι πολύ αδύνατη

και τελευταία γυμνάζομαι αλλά θέλω να βάλω λίγο βάρος και γενικά άρχισα να τρώω περισσότερο κρέας για πρωτεΐνη αλλά δεν έχω δει αποτέλεσμα.θέλω να αυξήσω τη μιυκή μου μάζα και σκέφτομαι αντί να αγοράσω συμπλήρωμα πρωτεΐνης να αρχίσω να καταναλώνω ασπράδια αυγών (ωμά) πριν ή μετά τη γυμναστική. υπάρχει τρόπος αυτό να γίνει πιο ανόδυνα για να μην είναι αηδιαστικό, μήπως ξέρετε να μου πείτε;
6
 
 
 
 
σχόλια
Γιατί δε συμβουλεύεσαι έναν διατροφολόγο; Αν είναι οικονομικό το θέμα, αντί να πειραματίζεσαι με την υγεία σου, μάζεψε ένα ποσό για 2-3 επισκέψεις και πες του να τις κάνετε όσο το δυνατόν πιο αραιά πχ 1 φορά τον μήνα αντί για μια φορά την εβδομάδα.
Κοπελιά μου για να αυξήσεις μυϊκή μάζα, θέλει γυμναστική με βάρη, και φυσικά κατάλληλη διατροφή. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να αγοράσεις πρωτεινη κτλ... Απλώς μία σωστη και καθαρή διατροφή. Όπως λέει ο φίλος από πανω, μπες σε σάιτ και ενημερώσου. Επίσης μην περιμένεις να πάρεις ΤΗΝ μυϊκή μάζα, καθώς είσαι γυναίκα, και δε μπορείς βιολογικά να βάλεις πολύ μύες ;) καλή επιτυχία στη προσπάθεια σου :)
Λάθος σκέψεις, πήγαινε σε ένα μεγάλο βιβλιοπωλείο(ή στο Αθλότυπο) και ξεφύλλισε - αγόρασε βιβλία γυμναστικής ή για βάρη. Πιο φθηνά διάβασε ΑΡΘΡΑ σε site - forum π.χ bodybuilding.gr & bodybuilders.gr, perfomance 22, gtoul, TNation κλπ.
Scroll to top icon